Maastricht – 12 april 2012 – Quinso is op 12 april tijdens het VNSG congres benoemd tot Validated Expertise Partner voor Manufacturing Integration & Intelligence (MII).

 

SAP kent dit partnership toe aan organisaties die zich binnen een bepaald oplossingenveld duidelijk onderscheiden. Het partnership wordt door SAP verleend op basis van de kennis in de organisatie en de ervaring met de oplossingen van SAP. Daarnaast wordt gekeken naar de business development mogelijkheden.

 

SAP Partner

Erast Wortel, Manager Business Alliances van SAP Nederland, reikte op de SAP-stand persoonlijk het certificaat voor Expertise Partnership Manufacturing uit aan Hubert Wezenberg, Managing Partner van Quinso.

Hubert Wezenberg, Managing Partner van Quinso: “Het Special Expertise Partnership voor Manufacturing is een bekroning op ons werk. Onze consultants hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit partnership te behalen, in samenwerking met SAP. Het is wederom een erkenning en waardering van onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van SAP Manufacturing. SAP geeft hiermee niet alleen het signaal af dat Quinso een gerespecteerde en ervaren partner is, maar ook dat we naast ERP en SCM in staat zijn klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden op Shopfloor Integratie.

 

Wij dekken inmiddels het hele spectrum voor een klant af; van topfloor naar shopfloor. Quinso staat voor Quality in Solutions, het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening wordt hiermee nogmaals onderstreept. We spreken de taal van de klant en kennen de bedrijfsprocessen. We hebben uitgebreide ervaring met de SAP MII oplossing alsmede de beschikbare Rapid Deployment Solution, welke door onze strategische partner Trebin & Himstedt in Duisland is ontwikkeld.”

 

Erast Wortel, Manager Business Alliances van SAP Nederland: “Quinso heeft wederom voldaan aan de door ons gestelde normen voor het partnership en heeft laten zien dat het kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De consultants van Quinso hebben bewezen dat zij in staat zijn om de SAP Manufacturing Integration & Intelligence oplossing succesvol in de markt te zetten. Quinso is als Validated Expertise Partner Manufacturing dan ook een zeer belangrijke aanvulling op het partner ecosysteem van SAP.”

Over Quinso

Quinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben meer dan 10 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandels branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische dienstverlener met zeer enthousiaste en ervaren consultants, waar je als klant veel kan verwachten.

 

Meer informatie: Quinso

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

 

Meer informatie: www.sap.nl