Wil jij werken met een informeel, gedreven en professioneel team en bezig zijn met de nieuwste technologieën?

Quinso – Quality in Solutions is een klein bedrijf met zeer ervaren SAP-consultants en een grote reputatie. Door de jarenlange ervaring, branche specifieke proceskennis in combinatie met SAP-kennis levert Quinso hoogwaardige consultancy in Europa. Totaaloplossingen op het gebied van SAP-software in de productie- en groothandelsbranche: dát is waar Quinso in excelleert.

De Quintech pijler van Quinso richt zich op de technologische aspecten binnen de mogelijkheden van SAP. Onze Cloud- en Integratie consultants zijn alert op nieuwe technologieën en trendwatchers pur sang, met de focus op horizontale en verticale integratie tussen de topfloor (ERP) en de shopfloor (productievloer).

Jouw Functie

In de functie van SAP Cloud Platform Ontwikkelaar heb je kennis van, of affiniteit met bedrijfsprocessen en ben je in staat om de vertaalslag van Business naar Techniek te maken. Je denkt na over de beste oplossing in het SAP-landschap en kunt op een creatieve manier nieuwe oplossingen bedenken. Je bent een enthousiaste consultant die de rol van kartrekker op het gebied van SAP Cloud op zich neemt. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en je vindt kennisdeling met collega’s belangrijk.

Je werkzaamheden zullen afwisselend bij de klant op locatie of op kantoor bij Quinso worden uitgevoerd. Hierbij ben je o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling op het Cloud Platform en SAP ECC of SAP S/4HANA. Doorgroei naar Lead Consultant behoort tot de mogelijkheden, evenals het meewerken aan interne Quinso projecten die als voornaamste doel de ontwikkeling van nieuwe services en solutions hebben. Binnen Quinso is o.a. de ‘SafetoBike’ app en de slimme fietsbel tot stand gekomen n.a.v. Code4Good Hackathon 2016 en zijn wij fervent bezoekers van de SAP TechEd.

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding met een aanzienlijk ICT-component;
 • Relevante consultancy- en projectervaring in logistieke- of productieomgevingen is gewenst;
 • In geval van een Senior Consultant verwachten wij ervaring met SAP Projecten bij klanten;
 • Kennis van Web ontwikkelingen;
 • De drive moet aanwezig zijn om te werken met nieuwe technologieën zoals: IoT Services, SAP Cloud Platform Integration en Fiori;
 • Kennis van technieken zoals UI5 en OData en programmeertaal ABAP is een pré;
 • In staat je collega’s te enthousiasmeren en zorg te dragen voor kennisdeling;
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

Bij onze klanten word je gezien als de hardwerkende specialist die niet alleen sterke hands-on skills heeft, maar ook een waardevolle sparringpartner voor de business is gedurende het proces van ontwerp en realisatie.

Wat bieden we?

Naast interessante projecten, een kundig team van gedreven collega’s en ruimte voor ondernemerschap, bieden wij veel vrijheid en flexibiliteit in onze arbeidsvoorwaarden.

Onze salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden vormen een goede basis. Daarnaast kunnen we je werk aanbieden bij zeer interessante nationale en internationale bedrijven. De korte lijnen en directe toegang tot het management maken het plaatje voor onze werknemers compleet.

Enkele van onze arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Ontwikkeling van talent en ambitie
 • Inspirerende werkomgeving
 • Veelzijdige klantenkring
 • Mogelijkheid tot participatie in Quinso
 • Vast dienstverband
 • Representatieve leaseauto, mobiele telefoon en laptop
 • De mogelijkheid om remote te werken, afhankelijk van de klantsituatie.

Ook geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Stuur een mail naar dick.verburg@quinso.com of bel naar +31 (0)73 206 22 00.

Over Quinso

Kwaliteit en ervaring staan voor Quinso centraal. Quinso helpt bedrijven in de productie- en groothandelsbranche op weg om hun business te verbeteren en waarde toe te voegen door middel van business consultancy. Vaak wordt dit gecombineerd met een SAP-implementatie. Daarnaast zijn flexibiliteit en commitment onlosmakelijk verbonden aan een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers.

Quinso heeft in 2016 de SAP Partner Excellence Award EMEA gewonnen. Een prachtig bewijs dat wij prioriteit stellen aan investeringen in innovaties op S/4HANA, SAP Cloud platform en andere Cloud-oplossingen die klanten helpen om te transformeren naar de digitale toekomst.

Bovendien heeft Quinso in 2017 de Best SAP Value Added reseller en Best SAP Platform Value Added reseller Awards gewonnen!