‘s-Hertogenbosch, 17 maart 2016 – SAP heeft tijdens haar jaarlijkse Partner Awards event haar meest succesvolle partners bekroond. Quinso was wederom genomineerd voor een SAP Partner Award.

 

Tegenwoordig bewijst technology haar meerwaarde in de praktijk wanneer organisaties het smart en innovatief toepassen. Daarom beloont SAP Nederland ieder jaar de meest innovatieve ideeën met de SAP Partner Awards. Uiteindelijk heeft Quinso de 2e prijs voor de Best SAP Build Partner Award gekregen met de Manufacturing Interface Monitor op het HANA Cloud Platform met de nieuwste SAP Fiori Front-End technology. Deze monitor is onlangs met succes in gebruik genomen door één van onze klanten, waarmee direct op desktop en mobile devices inzicht wordt verkregen op zowel top- als shopfloor niveau.

 

Tevens is Quinso dit jaar door SAP benoemd tot HANA Cloud Platform ‘TOP’ Partner en is onlangs nog winnaar geworden van de SAP/VNSG Hackathon met de ‘veilig verkeer app’ op het HANA Cloud Platform. Dit platform maakt het voor klanten mogelijk om snel gebruik te maken van de nieuwste SAP innovaties en zo snel op veranderingen in de markt in te spelen.
quintech-team-sap-hackathon-2016

 

Hubert Wezenberg, Managing Partner van Quinso zegt ‘’We zijn als team enorm trots op het feit dat we al bijna 6 jaar acteren op dit hoge niveau in de SAP wereld. Het winnen van de Hackaton en deze 2e plaats op het gebied van Innovatie is een bekroning op ons werk!’’