Home » Branches » Trade industries
Trade industries2018-11-02T16:04:25+00:00

Trade Industries

Trade industries is een sector waarbinnen bedrijven producten in- en verkopen. De handel zelf verandert meestal niets aan het product, maar verkoopt het door zoals het was. Sommige handelsondernemingen doen kleine bewerkingen op het product als service of om waarde toe te voegen.

De voornaamste activiteiten voor handelsondernemingen:

  • Voorraad beheren
  • Sorteren: producten binnen dezelfde groepen bij elkaar brengen
  • Selecteren: verfijning van sortering.
  • Pousseren: sales activiteiten
  • Distribueren

Groothandel en distributie

Gebruik krachtige analysefuncties om uw voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor groothandel en distributie geeft u inzicht in alle aspecten van uw onderneming.

Meer lezen

Klantreferenties

[logooos_saved id=”11210″]

Oplossingen voor uw branche

SAP EWM

Met SAP Extended Warehouse Management beheert u uw high volume magazijnactiviteiten. Het systeem integreert complexe ketenlogistiek met uw magazijn- en distributieprocessen. Optimaliseer het volgen van uw voorraad (track & trace), cross-docking, distributie en multi-channel fulfilment.

Meer informatie

SAP Transportation Management

Ondersteun de totale transportmanagement levenscyclus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer met SAP software. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen, en afwikkeling van de vracht.

Meer informatie

S/4HANA Enterprise Management

SAP S/4HANA is de nieuwste, 4e generatie van de SAP Business Suite, de ERP software die u nu in uw organisatie gebruikt. Op termijn gaat S/4HANA de huidige versie R3 vervangen. Alle bestaande modules worden opnieuw opgebouwd. Deze transitie is nu in volle gang.

Meer informatie