banner-hackathonvrijdag 26 februari 2016, ‘s-Hertogenbosch

24 uur – werkend prototype – HANA Cloud Platform

Ben jij een creatieve developer? Aanstormend code-talent? Of freelance datatovenaar? Hou je van een pittige uitdaging met een keiharde deadline? En wil je een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke thema’s? Neem dan deel aan onze Code4Good Hackathon van 26-27 februari waarbij je in 24 uur een werkend prototype bouwt van een maatschappelijk relevante applicatie op het SAP HANA Cloud Platform.

 

Samen met de VNSG, focusgroep CDV en SAP mentoren nodigt SAP je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke uitdaging. Je werkt aan een innovatieve oplossing binnen een maatschappelijk thema zoals veiligheid, zorg of migratie. Voorafgaand aan de Hackathon hoor je met welk thema je aan de slag gaat. Een vakkundige jury selecteert het beste prototype.

SAP HANA Cloud Platform

Je ontwikkelt het prototype op het SAP HANA Cloud Platform (HCP).  HCP is gebaseerd op open standaarden zoals Java en HTML 5. Wil je voorafgaand aan de hackathon een training volgen om jezelf wegwijs te maken binnen dit platform volg dan deze link: OpenSAP.

Waarom meedoen?

Dit soort events bied je een unieke, leerzame ervaring die draait om samenwerken, ongelooflijke resultaten en natuurlijk een stevige dosis plezier en energie.

Aanmelden

Klik hier om online aan te melden. Je kunt je zowel individueel als in teamverband (max. 5 deelnemers per team) aanmelden. Bij aanvang van de hackathon worden de definitieve teams vastgesteld. Meld je vandaag nog aan! Let op: inschrijven voor dit bijzondere evenement kan tot en met vrijdag 19 februari!

Naast een goed doel ondersteunen, kun je als team ook wat winnen!

We vragen om de inzet van jullie kennis en tijd om een zo mooi mogelijke oplossing te bouwen. Dit moet beloond worden. SAP geeft 5 Apple Smartwatches weg aan het winnende team!

Quinso – Quintech

Quinso is één van de hoofdsponsoren van deze Hackathon en doet ook mee met een team van 5 developers.

 

Alert op nieuwe technologieën en trendwatchers pur sang … met het Quintech team binnen de gelederen richt Quinso zich op SAP technology oplossingen, binnen de expertisegebieden:
quintech_logo_menuthumb

  • Development: HANA Cloud Platform (HCP)
  • Integration: HANA Cloud Integration (HCI)

Meer informatie: klik hier