Laden Evenementen

Interactieve digitale sessie

Voor Supply Chain Managers, Plant Managers, Operations Managers en IT Managers
binnen de maakindustrie

Verhalen van en break-outsessies met gelijkgestemden en experts

Meld je aan via het formulier hieronder.

Transparantie in het productieproces, van helder plannen tot het voorkomen van storingen en direct bijsturen als nodig. Productieleiders die snel en makkelijk inzicht hebben in het proces. Productiemedewerkers die overzicht hebben in hun werkzaamheden en hun resultaat. Voldoen aan de continu veranderende klantvraag. Snel schakelen op die vraag en tegelijkertijd kwaliteit en snelheid van de productie op het juiste niveau houden.

Sta jij voor vergelijkbare uitdaging als onze klanten CoreDux, midocean en Supertape? Ben jij Supply Chain Manager, Plant Manager of Operations Manager en wil jij ook méér uit je productieproces halen? Wil je de inefficiëntie eruit en ben je je aan het oriënteren op welke software voor jullie het meest geschikt is? Ook kijkend naar hoe jullie productieproces er nu uit en wat het voor de organisatie en de mensen betekent?

Of ben je IT Manager en ben je samen met je collega die verantwoordelijk is voor de supply chain je aan het oriënteren op welke software voor jullie het meest geschikt is? En hoe deze past in jullie bestaande IT-landschap?

Meld je dan nu (samen) aan voor de interactieve digitale sessie die wij hierover organiseren op woensdag 10 februari van 9.30 tot 10.30 uur.

Zowel organisaties die dit traject al doorlopen hebben als experts vanuit de implementatie en techniek, zijn hierbij aanwezig. Zij vertellen hun verhaal en jij hebt de mogelijkheid om in breakout-sessies met hen en de andere deelnemers te sparren en je vragen te stellen.

Nu al benieuwd naar de factoren die een essentiële bijdrage leveren aan een snelle en soepele implementatie van een transparant productieproces? Ter inspiratie delen Rens Konings en Karin Lokers van CoreDux en Wouter Vervoort van Quinso, hun ervaring in de vorm van 7 succesfactoren. Of wil je weten hoe Oerlikon Eldim effectiever werd, lees het blog dat we samen met Henk Janssen van Oerlikon schreven: Dankzij verticale integratie verbeterden onze OEE-prestaties.

Aanmelden Interactieve Digitale Sessie

Ga naar de bovenkant