Home » Evenementen » Rondetafel-sessie ‘Augmented Reality in de groothandel en maakindustrie’
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Innovatie begint altijd met inspiratie. Daarom organiseren wij op dinsdag 19 juni een inspirerende rondetafel-sessie over Augmented Reality (AR), speciaal voor professionals in de groothandel en maakindustrie. We bespreken cases van o.a. IKEA, Lamborghini en Heerema, zoomen in op de unieke mogelijkheden voor de branche én ontdekken hoe AR meerwaarde kan toevoegen voor uw organisatie. Dit open gesprek met branchegenoten is een prachtig startpunt voor innovatie. Want één ding is zeker: met afwachten, komt u er niet. Bent u erbij?

Bekijk het operator systeem van de toekomst

De rondetafel-sessie vindt plaats bij machinebouwer WEMO in ’s-Hertogenbosch. Een bijzondere locatie, omdat de Wemo machines zijn uitgerust met een AR applicatie. Hierdoor krijgt de operator direct toegang tot data die zorgt voor een forse efficiëntieslag op het gebied van analyse, processen en onderhoud. U ziet het met eigen ogen op 19 juni.


Het programma

09:00 uur: ontvangst
09:30 uur: een digital expert aan het woord
10:00 uur: inspirerende AR-cases horen en vooral zelf ervaren
11:00 uur: rondleiding WEMO
11:45 uur: met elkaar in gesprek over ‘AR in mijn organisatie’
12:30 uur: lunchen en netwerken


Inspiratie en co-innovatie

Meld u vandaag nog aan voor deze exclusieve sessie, waar het draait om netwerken, een open gesprek en inspirerende cases. Want innovatie begint altijd met inspiratie! Let op, om de kleinschaligheid te bewaken, is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan via onderstaand formulier!

Organisatie door: