Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Al een aantal jaren actief in de SAP-wereld en benieuwd naar wat de toekomst brengt? Of net gestart en op zoek naar informatie voor de volgende stap? Kom dan naar het VNSG Young Professional inspiratie- en kennisevent!

Plenaire keynote – Win in een AI-gedreven wereld – Fedor Klinkenberg, Brainial
Artificiële Intelligence (AI) biedt tal van mogelijkheden om klanten beter te helpen, efficiënter te werken, kosten te besparen en risico’s te verminderen. Tijdens deze sessie wordt er een realistisch beeld gegeven van wat er op dit moment mogelijk is met AI zodat organisaties geen kansen mislopen en de concurrentie voor kunnen blijven.

Parallelle sessies

SAP Analytics Cloud – Ctac
Meer informatie volgt.

Leer hoe je een Intelligent Enterprise realiseert met RPA en Chatbots!- Roxanne Arnts, SAP
Een intelligente organisatie is er eentje die zo optimaal mogelijk gebruik maakt van haar medewerkers. Dit doe je door zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Chatbots en RPA bots kunnen werkzaamheden overnemen EN een nieuwe beleving geven aan interne of externe klanten! Leer meer over hoe SAP haar portfolio verreikt met deze technologieën en welke platformen wij hiervoor aanbieden!

Internet of things (IoT) in de praktijk – Dimensys
Er wordt veel geschreven en gesproken over Internet of Things (IoT). De belofte is groot: nauwkeurig en betrouwbaar voorspellen op basis van sensordata. Maar voor je zover bent, moet je wel een paar stappen ondernemen. Deze stappen heeft Dimensys samen met Avans en World Class Maintenance genomen. Welke uitdagingen zijn we met de IoT proefopstelling tegengekomen en welke resultaten konden we al betrekkelijk eenvoudig behalen?

Hoe een wereldwijde leverancier in de chemie met SAP S/4HANA Cloud ERP klaar is voor snelle groei! – Quinso
Ontdek hoe een toonaangevende wereldwijde leverancier in de chemie, SAP S/4HANA Cloud ERP implementeert om zijn bedrijfs- en regionale kantoren op elkaar af te stemmen en zich voor te bereiden op snelle groei in nieuwe markten.

Sour Power op S/4HANA – Delaware Netherlands
Customer Journey van Royal Fassin (Uitvinder en producent van de wereldwijd bekende zure matten) ; Greenfield implementatie van S/4HANA.


Locatie Nieuw Annaland

We hebben voor 7 november de bijzondere locatie Nieuw Annaland in Vught gekozen. Vlakbij de snelweg, dichtbij Den Bosch, mooie en lichte ruimtes met uitzicht over de landerijen. Oftewel een ideale locatie om informeel te netwerken en nieuwe kennis op te doen!

Inschrijven kan door in te loggen of via het online inschrijfformulier.

Meer informatie over dit event volgt. Altijd als eerste op de hoogte? Op LinkedIn is een groep opgericht speciaal voor Young Professionals: Jong VNSG