Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun bedrijfsprocessen naar de cloud – zo ook het labeling process. Hierbij komen belangrijke overwegingen kijken voor gereguleerde bedrijven. Wil je daar meer over weten? Onze partner NiceLabel organiseert op dinsdag 22 juni om 10:00 uur een webinar over dit onderwerp.

In dit webinar wordt NiceLabel’s Label Cloud Compliance besproken – de eenvoudigste manier om labels te ontwerpen en af te drukken in een gereguleerde omgeving. Naleving van wettelijke vereisten, digitale kwaliteitsgoedkeuringsprocessen voor labeling, de voordelen van een cloudlabeloplossing die klaar is voor validatie en geautomatiseerde labelwijzigingen komen aan bod.

Quinso is officieel partner van NiceLabel. We leveren software, consultancy en support en zorgen voor de integratie tussen SAP en NiceLabel. Door ons partnership helpen wij veel bedrijven met de digitale transformatie van hun labeling proces.

Wil je deelnemen aan dit webinar over Label Cloud Compliance? Schrijf je dan hier in voor het webinar of neem contact met ons op.

 

Deel dit bericht, kies je platform!

Ga naar de bovenkant