Hyperloops, ondergronds goederenvervoer, IoT, edge computing… Het klinkt allemaal als toekomstmuziek. Maar techniek verandert sneller dan je denkt. Het is bijna niet voor te stellen wat deze ontwikkelingen betekenen op logistiek vlak en Internet of Logistics speelt daar een grote rol in.

Heb je al nagedacht over de impact van het Internet of Logistics op jouw business? Want daarvoor wordt het hoog tijd. Technisch gezien is het namelijk geen probleem om aan te sluiten bij systemen als CST en Hyperloop. Maar je moet wel zorgen dat je er klaar bent voor bent als organisatie. Laat je inspireren door de visie van Hubert Wezenberg op het Internet of Logistics in de maakindustrie:

Blog

Hubert Wezenberg  heeft een blog geschreven over Internet of Logistics met de vraag hoe je als maakbedrijf aan kunt sluiten bij deze nieuwe IoL transportmogelijkheden:

 

Catchy Story

Tijdens Connect to Innovate 2018 keken we tien jaar vooruit. Hubert Wezenberg legt uit waarom bedrijven zich nu al voor moeten bereiden op de komst van het Internet of Logistics:

 

Vlog

Welke moderne technieken gaan de wereld van logistiek op z’n kop zetten? In deze vlog van Bram legt Hubert Wezenberg uit hoe je in de toekomst met Internet of Logistics binnen 2 uur de bestelling, die je nét geplaatst hebt, binnen kan hebben.