Klantreferenties

vanRijsingengreen klaar voor innovatie met SAP S/4HANA

Logo vanRisjingenGreen
Lees meer

Verbeterde en versnelde bedrijfsprocessen bij Yanmar

Lees meer

CoreDux gaat naar een volledig transparant productieproces

Lees meer

De Klok Dranken digitaliseert haar warehouse met Quinso

Lees meer

Hoe onze klant Fujifilm een Intelligent Manufacturer werd

Lees meer

20% productiviteits- verbetering bij midocean

Meer lezen

SAP Global Trade Services bij FrieslandCampina

Meer lezen

Avebe Innovation in First Time Right customer deliveries

Meer lezen

Een digitale brug tussen de top en shop floor

Lees meer

Perfecte teamwork: Halvering van de productietijd

Lees meer

SAP APO Demand Planning bij Remeha

Meer lezen
Royal Avebe brengt SAP integratie naar de Cloud

Royal Avebe brengt SAP integratie naar de Cloud

Royal Avebe heeft als onderdeel van hun Cloud roadmap samen met Quinso de volgende stap gezet met het omzetten van hun on-premise integratie laag naar het SAP Cloud Platform.

Tom Wassink van Avebe: “Belangrijk voor de realisatie van dit project was de goede samenwerking met Quinso en ProXcellence. Om het project met de juiste kwaliteit en binnen budget op te leveren was de geboden flexibiliteit in de beschikbaarheid van consultants essentieel. Zowel Quinso als ProXcellence hebben hierin continu uitstekend geschakeld”. Een mooi voorbeeld van onze partnership!

Lees meer

Yanmar optimaliseert klantervaring met SAP S/4HANA Cloud

De ambitie van Yanmar Marine International is glashelder. Het bedrijf uit Almere wil de beste motorleverancier zijn, in alle facetten. Daar hoort ook een betrouwbare en voorspelbare levering bij. Voor operational excellence implementeerde Yanmar samen met SAP-partner Quinso SAP S/4HANA Cloud.

Floris Lettinga,  directeur Sales en Marketing: “We willen toekomstbestendig zijn en de beste tools tot onze beschikking hebben. Cloud ERP stelt ons in de gelegenheid om te focussen op onze kernactiviteiten: het bouwen van motoren en ervoor zorgen dat de klant een mooie en onbezorgde dag op het water heeft. Quinso pushte niet het product, maar was bereid om echt goed te kijken naar onze behoeften en welke oplossing daar het beste bij past. Zij stelden ons meer vragen dan wij hen”, aldus Lettinga.

Lees meer

Livegang MII bij CoreDux binnen 3 maanden is een feit!

Transparantie in het productieproces, van helder plannen tot het voorkomen van storingen en direct bijsturen als nodig. Een van de belangrijke redenen voor het verandergerichte CoreDux om voor de zomer op advies van Quinso te kiezen voor SAP MII (Manufacturing Integration & Intelligence) met de door Quinso zelf ontwikkelde best practice ISM (Integrated Smart Manufacturing).

Rens Konings, Manager Business Process Innovation bij CoreDux: ‘Dit succes is vooral te danken aan het wederzijdse vertrouwen tussen CoreDux en Quinso. Samen zijn we gegaan voor een implementatie in deze korte tijd en samen is het ons gelukt!’

Lees meer

Exerion Precision Technology kiest voor Quinso voor de Europese uitrol van SAP S/4HANA

ACM in Maleisië werkt al een aantal jaren met SAP S/4HANA. Exerion, onderdeel van de ACM groep, ziet er grote meerwaarde in om de blueprint uit Maleisië ook te implementeren op hun productielocaties in Nederland en Tsjechië.

Waarom Quinso? Bart Konter, CFO bij Exerion: ‘Na de eerste kennismaking met de consultants van Quinso was er direct een klik. Beide organisaties hebben dezelfde hands-on en pragmatische mentaliteit. Ook waren we onder de indruk van de ervaring en kennis die Quinso al opgebouwd heeft met S/4HANA in de manufacturing. Quinso had direct voorbeelden van klanten die veel gelijkenis hebben met onze processen. En het derde doorslaggevende punt voor onze keuze was het internationale karakter van Quinso als onderdeel van ORBIS. Daarmee bieden zij de werelddekking die wij ook bieden aan onze klanten, een eigenschap die ons uniek maakt in de markt.’

Lees meer
Belden Cekan

Succesvolle implementatie bij Belden Cekan

Frank Andersen, Belden Cekan: Vanwege ons verouderde ERP-systeem moesten we overstappen op de wereldwijde standaard SAP van Belden Cekan. Samen met Quinso zijn we erin geslaagd om het project uit te voeren en binnen 4 maanden live te gaan inclusief de hypercare. Dit was alleen mogelijk dankzij een echt goede samenwerking tussen Belden en Quinso. De zeer bekwame en flexibele consultants van Quinso bleken erg goed bij ons kleine toegewijde projectteam te passen.

Lees meer

Onze klanten

Logo vanRisjingenGreen
TFL
MCi