SAP Midmarket summit

Op welke manier navigeren organisaties zoals jouw organisatie in de huidige economische onzekerheid, en maken ze tegelijkertijd plannen voor morgen? Hoe kun je je organisatie vandaag vooruithelpen, maar ook de basis leggen voor toekomstige groei? Hoe lever je de gepersonaliseerde ervaringen die je klanten verwachten? En welke technologieën kunnen jou daarbij helpen?

SAP organiseert op 12 november 2020 het SAP® Midmarket Summit The Netherlands. Een virtueel event dat ingaat op deze vragen en meer. Met veel plezier nodigen wij je hiervoor uit.

Het is een event waarbij jij aan het stuur zit en je eigen unieke persoonlijke online ervaring kan plannen. Je kunt van kamer naar kamer navigeren en een programma samenstellen dat past bij jouw functie en branche. Je kunt ook deelnemen aan live discussies met experts, succesvolle klanten en gelijkgestemden. En bovendien kun je realtime verbinding maken met SAP-oplossingen en tools.

Kortom, een volledig programma afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Kijk voor meer informatie over dit event op: SAP Midmarket Summit.

Schrijf je vandaag nog in!