‘s-Hertogenbosch, 27 maart 2015

compera_quinso_ebmOnlangs zijn we een tweede EBM partnership aangegaan. Per 1 maart 2015 is ook Compera Consulting SAP Extended Business Member geworden van Quinso. Met het EBM partnership kunnen zij ook SAP software licenties op het gebied van Procurement aanbieden. Zowel Quinso als Compera zien synergie in deze samenwerking. Beide consultancy bedrijven kennen elkaar al jaren en zullen elkaar versterken door een nog breder product portfolio aan te bieden, waardoor zowel Quinso als Compera haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Stan Coppus, Managing Partner bij Compera: “We zijn trots dat we door het SAP Extended Business Membership met Quinso nu Ariba Partner zijn geworden. Voor Compera een strategische stap waardoor we nu samen met Quinso het complete Procurement product portfolio van SAP en Ariba aan onze klanten en prospects kunnen aanbieden. Ik ben er van overtuigd dat het ons een betere positie in de markt zal geven.”

 

Martijn Kruisinga, Managing Partner bij Compera: “We werken als SAP Procurement consultants al met Ariba bij onze klanten. Door het Ariba Partnership zijn we bij Compera echter in staat om klanten volledig te ondersteunen met Ariba implementaties. Dit maakt onze SAP Procurement dienstverlening compleet. Van cloud, on-premise tot mobile.”

 

Marc Bruurmijn, Partner Manager bij SAP Nederland: “Compera Consulting past heel goed bij de uitstraling die SAP en Quinso in de markt hebben. De toegevoegde waarde die zowel Quinso als Compera bieden bij de implementaties van SAP projecten wordt door hun klanten substantieel genoemd. Klanten maken daardoor zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik van de SAP software en dat is nou precies wat wij van onze partners verwachten”.

 

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van Compera zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. Daarnaast is ook de specialistische kennis op het gebied van SAP Procurement van Compera een aanvulling op het product portfolio wat wij onze klanten kunnen bieden. Middels deze samenwerking verdiepen en verbreden we gezamenlijk het werkgebied en kunnen we ook voor de producerende branche gespecialiseerde oplossingen bieden”.

 

Over Compera Consulting

logocomperaCompera helpt klanten met het optimaliseren van de Source-to-Pay inkoopprocessen door SAP Procurement software te implementeren. Het verkrijgen van tevreden klanten door het leveren van kwalitatief hoge dienstverlening staat voorop bij Compera. Met uitsluitend ervaren consultants die vanuit procesverbetering denken en werken, levert Compera diensten op het gebied van Ariba, SAP SRM, SAP Fiori, SAP MM en SAP Invoice Management.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.compera.nl

Over Quinso

quinso_logo_webQuinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandel branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische SAP dienstverlener met zeer enthousiaste, ervaren consultants waar je als klant veel van kan verwachten.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.quinso.com

Over SAP

partner_sap_smallSAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branche specifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.sap.nl.