digio

‘s-Hertogenbosch, 12 juli 2016

Per 12 juli 2016 is Digio SAP Extended Business Member geworden van Quinso zodat zij ook SAP software licenties kunnen aanbieden. Zowel Quinso als Digio zien synergie in deze samenwerking. Beide consultancy bedrijven kennen elkaar al jaren en zullen elkaar versterken door een nog breder product portfolio aan te bieden, waardoor zowel Quinso als Digio haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Huub de Bie, Directeur bij Digio: “Het Extended Business Programma van SAP geeft Digio de mogelijkheid om het partnership met SAP en Quinso nog meer te versterken. Daarnaast zal Digio toegang krijgen tot alle nieuwe oplossingen die SAP tegenwoordig te bieden heeft, waardoor wij als bedrijf het complete product portfolio van SAP aan onze prospects en klanten kunnen aanbieden. Deze samenwerking met Quinso is van strategisch belang en ik ben er van overtuigd dat het ons nu en in de toekomst een nog betere positie in de markt zal geven.”

 

Michael Blokdijk, Partner Manager bij SAP Nederland: “Digio past heel goed bij de uitstraling die SAP en Quinso in de markt hebben. De toegevoegde waarde die zowel Quinso als Digio bieden bij de implementaties van SAP projecten wordt door hun klanten substantieel genoemd. Klanten maken daardoor zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik van de SAP software en dat is nou precies wat wij van onze partners verwachten”.

 

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van Digio zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. Daarnaast is ook de productkennis op het gebied van SAP Technology en HANA een aanvulling op het product portfolio wat wij onze klanten kunnen bieden. Middels deze samenwerking verbreden we gezamenlijk het werkgebied en kan ook voor de producerende branche gespecialiseerde oplossingen worden geboden”.

 

Over Digio

logo-digioDigio is 1 januari 2000 gestart. In een tijd dat de ISDN lijn het mogelijk maakte om locaties te verbinden en klanten ‘remote’ te gaan beheren. Digitaal werd de regio waarin wij werkten dus steeds groter, digitaal kwam alles in onze regio. digitale-regio: digio.

 

Digio is bij uitstek dè SAP specialist in technisch applicatiebeheer (TAB) waar professionaliteit, klantgerichtheid, mensgerichtheid & werkplezier hand in hand gaan: ’With a smile in IT’!

 

Klantgerichtheid

Langdurige relaties; Bestaande uit kortlopende en flexible contracten, het luisteren en inlevingsvermogen, maar zeker ook betrouwbaarheid en transparantie; beloven = doen.

 

Mensgerichtheid

Open; eerlijk, respect; waardering & motivatie; maar zeker ook ontwikkelgericht.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.digio.nl

Over Quinso

quinso_logo_webQuinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandel branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische SAP dienstverlener met zeer enthousiaste, ervaren consultants waar je als klant veel van kan verwachten.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.quinso.com 

Over SAP

partner_sap_smallSAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branche specifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.sap.nl.