‘s-Hertogenbosch, 3 februari 2015

interdobs_quinso_ebm_v2Per 1 februari 2015 is Interdobs SAP Extended Business Member geworden van Quinso zodat zij ook SAP software licenties op het gebied van Business Intelligence kunnen aanbieden. Zowel Quinso als Interdobs zien synergie in deze samenwerking. Beide consultancy bedrijven kennen elkaar al jaren en zullen elkaar versterken door een nog breder product portfolio aan te bieden, waardoor zowel Quinso als Interdobs haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Rob Huisman, Managing Partner bij Interdobs: “Het Extended Business Programma van SAP geeft Interdobs de mogelijkheid om het partnership met SAP en Quinso nog meer te versterken. Daarnaast zal Interdobs toegang krijgen tot alle nieuwe oplossingen die SAP tegenwoordig te bieden heeft, waardoor wij als bedrijf het complete Business Intelligence product portfolio van SAP aan onze prospects en klanten kunnen aanbieden. Deze samenwerking met Quinso is van strategisch belang en ik ben er van overtuigd dat het ons nu en in de toekomst een nog betere positie in de markt zal geven.”

 

Marc Bruurmijn, Partner Manager bij SAP Nederland: “Interdobs past heel goed bij de uitstraling die SAP en Quinso in de markt hebben. De toegevoegde waarde die zowel Quinso als Interdobs bieden bij de implementaties van SAP projecten wordt door hun klanten substantieel genoemd. Klanten maken daardoor zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik van de SAP software en dat is nou precies wat wij van onze partners verwachten”.

 

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van Interdobs zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. Daarnaast is ook de productkennis op het gebied van SAP Business Intelligence van Interdobs een aanvulling op het product portfolio wat wij onze klanten kunnen bieden. Middels deze samenwerking verbreden we gezamenlijk het werkgebied en kan ook voor de producerende branche gespecialiseerde oplossingen worden geboden”.

interdobs-logo_2000x1468

Over Interdobs

Interdobs bestaat sinds 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende SAP dienstverlener op het gebied van Business Intelligence. We bieden advies, beheer en projectondersteuning op de SAP producten voor data modellering, data analyse, rapportages, dashboards, predictive analysis en HANA. Daarbij kiezen we bewust voor een persoonlijke benadering met oprechte betrokkenheid om de lange termijn relaties te waarborgen. Het vakmanschap van onze consultants gecombineerd met de juiste aanpak en mentaliteit maken hierbij het verschil. Interdobs is reeds lange tijd SAP Service Partner, SAP Recognized Expertise Partner in Business Intelligence en Data Warehousing en werkt in die hoedanigheid nauw samen met SAP Nederland.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.interdobs.nl

Over Quinso

quinso_logo_homepageQuinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandel branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische SAP dienstverlener met zeer enthousiaste, ervaren consultants waar je als klant veel van kan verwachten.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.quinso.com 

Over SAP

partner_sap-smallSAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branche specifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

 

Meer informatie is beschikbaar op: www.sap.nl.