‘s-Hertogenbosch, 3 juli 2019

Per 1 juli 2019 is QforIT Special Business Member geworden van Quinso zodat zij ook SAP-software licenties op het gebied van SAP Enterprise Integration kunnen aanbieden. Zowel Quinso als QforIT zien synergie in deze samenwerking. Beide consultancy bedrijven kennen elkaar al jaren en zullen elkaar versterken door een nog breder productportfolio aan te bieden, waardoor zowel Quinso als QforIT haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Peter Dau, Managing Partner bij QforIT: “Het Special Business Programma van SAP geeft QforIT de mogelijkheid om het partnership met SAP en Quinso nog meer te versterken. Daarnaast zal QforIT toegang krijgen tot alle nieuwe oplossingen die SAP te bieden heeft, waardoor wij als bedrijf het complete Enterprise Integration productportfolio van SAP aan onze prospects en klanten kunnen aanbieden. Deze samenwerking met Quinso is van strategisch belang en ik ben ervan overtuigd dat het ons nu en in de toekomst een nog betere positie in de markt zal geven.”

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van QforIT zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. Daarnaast is ook de productkennis op het gebied van SAP Enterprise Integration van QforIT een aanvulling op het product portfolio wat wij onze klanten kunnen bieden. Middels deze samenwerking verbreden we gezamenlijk het werkgebied en kan ook voor de producerende branche gespecialiseerde oplossingen worden geboden”.

QforIT

QforIT is expert in SAP Enterprise Integration en heeft veel ervaring met systeemintegratie en SAP cloud toepassingen. Het handelsmerk van QforIT ligt in het slim ontwikkelen en implementeren van solide, goed onderhoudbare en eenvoudig uitbreidbare interfaces mét bijpassende front-end oplossingen. Bovendien biedt QforIT, als enige in de markt, een unieke dienstverlening aan: Integration as a Service (IaaS).

Meer informatie is beschikbaar op: www.qforit.com  

Over Quinso

quinso_logo_homepageQuinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandel branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische SAP dienstverlener met zeer enthousiaste, ervaren consultants waar je als klant veel van kan verwachten.

Over SAP

partner_sap-smallSAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branche specifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

Meer informatie is beschikbaar op: www.sap.nl.