Development2020-09-03T15:28:34+02:00

Development

Noem SAP en Development en iedereen denkt aan ABAP. Echter, met de nieuwe ontwikkelingen van SAP is het SAP Development team van Quinso tot veel meer in staat dan alleen ABAP. Zo zijn SAP Fiori User Interfaces, User Experience, Integratie en oDATA, Internet of Things en SAP HANA Cloud Platform inmiddels een vast onderdeel van wat wij onze klanten aanbieden: Een totaalpakket aan SAP Development voor nu en morgen.

Ontwikkel snel nieuwe applicaties met tools voor agile softwareontwikkeling op een cloudplatform. Implementeer een cloudplatform met tools voor agile softwareontwikkeling waarmee u sneller nieuwe applicaties bouwt en uitrolt. Met SAP oplossingen en ons open platform-as-a-service (PaaS) profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ontwikkel en draai snel nieuwe applicaties, in de cloud of on-premise
  • Bied een veilige ontwikkelomgeving in de cloud
  • Benut de kracht van in-memory computing
Meer informatie

Objecten, mensen en machines communiceren op hoog niveau met elkaar. Met SAP oplossingen voor het Internet of Things haalt u waardevolle, datagedreven informatie uit die communicatie. Verbind uw organisatie met de nieuwste devices in de cloud, transformeer uw bestaande bedrijfsprocessen en geef opnieuw vorm aan uw merk- en klantbeleving.

  • Zet innovatie op de agenda, zodat u zich kunt richten op strategische kansen.
  • Meer aansprakelijkheid, meer engagement over de hele linie en minder complexiteit
Meer informatie

Anno 2016 is de wens naar gebruikersvriendelijke applicaties groter dan ooit. Hiervoor introduceerde SAP in 2012 Fiori. Fiori mobiliseert de meest gebruikte bedrijfsfuncties in een collectie van apps met een simpele en makkelijk toegankelijke user experience, welke goed werkt op desktop, tablet en smartphone.

  • Gebruiksvriendelijk design
  • Eenvoudige en snelle uitrol van nieuwe applicaties
  • Responsive, dus geschikt voor elk device
Meer informatie

ABAP (Advanced Business Application Programming) was tot voor kort dé programmeertaal voor het ontwikkelen van applicaties voor de SAP R/3. SAP originele business model voor R/3 is de voorloper van object-georiënteerd programmeren.

  • Specifieke wensen vertalen naar programmatuur
  • Gestandardiseerd maatwerk binnen SAP
Meer informatie

Klantreferenties

Avebe2018-12-13T15:54:04+01:00

Contact

Dick Lemmens

SAP Development / Integration Consultant

+31 (0)73 206 22 00

Development blogberichten en nieuws

11mei 2017

Internet of Things in manufacturing: evolutie, geen revolutie

Er zijn genoeg revolutionaire voorbeelden van Internet of Things (IoT)-toepassingen in het dagelijks leven. Maar in manufacturing heb ik die voorbeelden zo 1-2-3 niet paraat. En dan ben ik toch in veel fabrieken geweest. Kom ik dan nét in die [...]

04nov 2015

Industry 4.0: de personal trainer voor uw shopfloor

Vandaag heb ik zeven uur geslapen, 4.996 stappen gezet, 375 kilocalorieën verbrand tijdens een wandeling en 1.753 kilocalorieën binnengekregen. Ik weet precies hoe fit mijn lichaam is, doordat ik dagelijks vijf applicaties gebruik die mijn gezondheid managen: een slaaptracker, stappenteller, [...]

Go to Top