SAP Incident / Accident Management2018-11-23T15:21:21+01:00

SAP Incident/Accident Management

De oplossingen van SAP Incident/Accident Management helpen bedrijven met het opslaan, beheren en leren van incidenten. Het helpt bij het verlagen van kosten, de handhaving van wet- en regelgeving en het ondersteunt een proactieve en preventieve veiligheidscultuur.

Mogelijkheden – Beheren en leren van incidenten

SAP-software ondersteunt het opslaan van (bijna-)incidenten en veiligheidsobservaties die een impact hebben op mensen, goederen en het milieu. Door gebruik te maken van eenvoudige meldingsformulieren of de SAP EHS Safety Issue-app, kunt u bijdragen aan een veilige omgeving door het identificeren van issues die bekeken moeten worden.

Het beheren van onderzoek en vervolgactiviteiten met standaard-, workflowondersteunde processen is ook mogelijk. Vooraf ingerichte data- en bedrijfsprocesintegratie stroomlijnt samenwerking en maakt automatisch gebruik van operationele data uit andere SAP-software. Met geautomatiseerde rapportages worden wettelijke formulieren en rapporten gemaakt.

Met dashboards en andere rapporten kun je data over kritieke (bijna-)incidenten en veiligheidsobservaties bekijken en hierop filteren. Open-architected services ondersteunen mobiele apparaten en unieke processen en transfereren incidentdata vanuit andere applicaties. De SAP Incident Management rapid-deployment solution zorgt voor een snelle implementatie.

Voordelen

Door het voorkomen van verwondingen, schade en impact op het milieu, zijn bedrijven beter in staat hun producten af te zetten tegen lagere kosten en hierdoor hun omzet, productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

  • Verlagen van verwondingen, ziekte en het aantal incidenten door het leren van (bijna-)ongelukken en onveilige situaties en het hierdoor kunnen nemen van herstel- en preventieve acties.
  • Verlagen van EHS-boetes ondersteund door het zorgvuldig opslaan en beheren van incident- en veiligheidsissues.
  • Verhogen van de betrokkenheid van medewerkers door het stimuleren van hun deelname, zodat ze een stem krijgen en een veiligheidscultuur wordt gevormd.
  • Verlagen van ongeplande downtime of outages door het proactief benoemen van veiligheidsrisico’s om productieprocessen vlot te laten lopen en het werken met betrouwbare apparatuur te borgen.

Video

Waarom Quinso?

Veel van onze consultants zijn actief in de chemische industrie: als onderdeel van hun vroegere dienstbetrekking of ze zijn anderszins betrokken bij projecten. Omdat veel van onze klanten te maken hebben met deze aspecten, richten wij ons primair op productveiligheid, de afhandeling van gevaarlijke stoffen in het proces en het correct etiketteren van artikelen, verpakkingen, e.d.

Meer informatie

SAP EH&S Incident/Accident Management brochure

screen_sap-incident-accident-management

Download

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EH&S demo aanvragen

Contact

sander-van-der-veen-quinso

Sander van der Veen

Business Consultant

+31 (0)73 206 22 00

Deel dit met uw netwerk

SAP Incident / Accident Management blogberichten en nieuws

Overige EH&S oplossingen

Reduceer inspanningen om naleving van regel- en wetgeving te waarborgen, zonder verstoring van uw dagelijkse activiteiten en algemene bedrijfsstrategie.

  • Verzekerd van correcte labeling en veilige opslag, verpakking en transport van gevaarlijke stoffen
  • Kostenreductie van compliancy door het automatiseren van informatie- en documentcreatie
  • Meezenden van gevaarlijke stoffen data in elektronische formulieren voor leveringen en transporten
Meer informatie

Centraal staat het beheer van gevaarlijke stoffen: van opslag, vervoer en levering tot het naleven van de voor u geldende regels gedurende het gehele proces en het rapporteren ervan.

  • Managen van relevante (master) data m.b.t. gevaarlijke stoffen
  • Definiëren en implementeren van gevaarlijkestoffenchecks in sales en distributieprocessen
  • Meezenden van gevaarlijkestoffendata in elektronische formulieren voor leveringen en transporten
Meer informatie
Ga naar de bovenkant