RDS SAP Batch Manufacturing

SAP levert voorgeconfigureerde best practice templates voor SAP Manufacturing Integration and Intelligence (SAP MII) om productieomgevingen in de batch-verwerkende industrie te ondersteunen. SAP MII sjablonen voor batch productie breiden de SAP MII architectuur uit door het verstrekken van vooraf gemaakte fabriek- en rol-specifieke lichtgewicht toepassingen om productie voorbereiding, uitvoering, documentatie en rapportage te ondersteunen.

Rapid Deployment Solution

De SAP Batch Manufacturing applicatie is een Rapid Deployment Solution voor SAP MII en levert een lichtgewicht en snel uitvoerbare MES-oplossing voor batch productie-activiteiten, het verlenen van steun voor de exploitanten en toezichthouders in hun dagelijkse activiteiten.

Voordelen

De sjablonen bieden voorgedefinieerde processen, gebruikersinterfaces en inhoud voor SAP MII, voor de volgende specifieke toepassingsgebieden:

  • Rol-specifieke productie-activiteiten cockpits, productie bestellijst, aanduiding van het materiaal
  • Werkinstructies, kwaliteitsbeheer, productie bevestiging
  • Monitoring, (ploeg)logboekregistratie en productie prestaties

Waarom Quinso?

Door onze brede kennis van de productiebranche én visie inzake technologische ontwikkelingen, zijn wij in staat om de juiste argumenten aan te dragen om uw organisatie verder te helpen. Onze consultants hebben gemiddeld 10 jaar ervaring binnen de productiebranche en lopen wereldwijd voorop in kennis op het gebied van SAP MII en SAP OEE (Overall Equipment Effectiveness).

Terug naar SAP MII

Bel mij terug

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RDS Batch Manufacturing demo aanvragen

Contact

Jurgen de Jong

Sr. SAP Integratie Consultant

+31 (0)73 206 22 00

Deel dit met uw netwerk

[mashshare shares=”false” buttons=”true” align=”left”]