Warehousing & Transport2021-10-12T15:53:13+02:00

Warehousing & Transport

Gebruik krachtige analysefuncties om je voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen en afwikkeling van de vracht. SAP integreert complexe ketenlogistiek met jouw magazijn- en distributieprocessen – en levert hierbij het ultieme in zichtbaarheid en controle.

Met SAP Extended Warehouse Management beheer je jouw magazijnactiviteiten. Het systeem integreert complexe ketenlogistiek met jouw magazijn- en distributieprocessen – en levert hierbij het ultieme in zichtbaarheid en controle.

  • Maximale zichtbaarheid en controle
  • Ondersteunt vrijwel alle magazijnprocessen
  • Optimaliseert inzet van mensen en machines
Meer over SAP EWM

Ondersteun de totale transportmanagement levenscyclus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoer met SAP software. Beheer transportvereisten ten behoeve van planning, optimalisatie, aanbiedingen, en afwikkeling van de vracht.

  • Betere transportcontrole
  • Gestroomlijnde processen
  • Verlaging van kosten
Meer informatie

Om een papierloos magazijn in een S/4HANA Public Cloud-omgeving te ondersteunen, hebben we een oplossing ontwikkeld om de efficiëntie in uw magazijn te verhogen. Het uitvoeren van magazijnoperaties via elk mobiel apparaat is nu mogelijk.

  • Papierloos magazijn

  • Efficiëntie door systeem gestuurd picken

  • Real-time beheer

Meer informatie

ORBIS LES

Digitaliseer jouw intralogistieke processen – van goederenontvangst en interne transportmogelijkheden via orderpicking tot goederenafgifte. Ontwerp dynamische processtromen en integreer de magazijn- en transporttechniek via een uniform communicatieplatform.

ORBIS Logistics is een intralogistieke oplossing die volledig is geïntegreerd in SAP ERP en SAP S/4HANA. De volledig geïntegreerde SAP add-ons maken een gerichte en efficiënte digitalisering van jouw intralogistiek mogelijk.

Meer informatie

Warehousing & Transport blogberichten en nieuws

Bent u klaar voor het Internet of Logistics?

Elke stap in de logistieke keten efficiënter, goedkoper en duurzamer maken met behulp van slimme technologie, dát is waar het Internet of Logistics om draait. Heeft u al nagedacht over de impact van het Internet of Logistics op uw business? [...]

De Geautomatiseerde Periodieke Aangifte: duidelijkheid in de mist

De digitalisering van douanesystemen en -processen binnen de Europese Unie heeft al tot grote veranderingen geleid. Zo heeft het aangiftesysteem Sagitta plaatsgemaakt voor AGS en is het Communautair Douanewetboek vervangen door het Douanewetboek van de Unie. Wat betekenen deze veranderingen [...]

Augmented Reality in de fabriek: hoe nuttig is het?

Augmented Reality (AR). We lezen er allemaal over, maar het daadwerkelijk toepassen in de organisatie gaat vaak nog een brug te ver. Daarom besloten we bij Quinso onze voortrekkersrol te pakken en in dit onderwerp te duiken. Samen met onze [...]

Klantreferenties

Ga naar de bovenkant