sap_pinnacle2015_fin_rgb_lg‘s-Hertogenbosch — 2 april 2015

Met trots kunnen we mededelen dat Quinso gisteren is benoemd als enige Nederlandse finalist bij de SAP Pinnacle Awards als ‘New Value-Added Reseller of the Year’.

 

De jaarlijkse SAP Pinnacle Awards erkennen de toegevoegde waarde van vooraanstaande SAP partners die uitblinken in de ontwikkeling en groei van hun samenwerking met SAP en het helpen van klanten met het verwezenlijken van hun doelen. Finalisten en winnaars in 22 categorieën danken hun nominatie aan aanbevelingen, feedback van klanten en prestatie-indicatoren in de volgende overkoepelende categorieën: Exponential Growth, Cloud, Platform en Value Creation.

 

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “Wij zijn zeer verrast om finalist te zijn op global niveau en zien dit dan ook als een extra beloning voor al het harde werk in het afgelopen jaar. Het is natuurlijk een eer om uit de duizenden organisaties in het wereldwijde SAP Partner ecosysteem gekozen te worden als finalist voor de award New Value-Added Reseller of the Year. Slechts 44 SAP Partners bereiken jaarlijks de status van SAP Pinnacle Awards finalist en dat maakt ons uiteraard erg trots. Natuurlijk hebben we dit succes mede te danken aan het onderscheidend vermogen van onze consultants die meedenken en meebewegen, met oprechte betrokkenheid, openheid en aandacht voor onze klanten. Onze consultants tonen leiderschap op cruciale momenten. Niet de procedures zijn leidend in hun gedrag, maar ondernemerschap is key. Zij acteren op momenten als het er toe doet, nemen leiding, en wijzen klanten de weg naar vooropgestelde doelen.“