Maastricht– 18 april 2013 – Quinso is vandaag tijdens het VNSG congres wederom benoemd tot Validated Expertise Partner voor SAP Supply Chain Management (SCM).

 

SAP kent dit partnership toe aan organisaties die zich binnen een bepaald oplossingenveld duidelijk onderscheiden en toegevoegde waarde bieden. Het partnership wordt door SAP verleend op basis van de kennis in de organisatie en de ervaring met de oplossingen van SAP. Daarnaast wordt gekeken naar de business development mogelijkheden.

 

Maarten Baltussen – Line of Business Manager SCM en Reng Vlasman – Business Alliance Manager van SAP Nederland, reikte op de SAP-stand persoonlijk het certificaat voor Validated Expertise Partnership Supply Chain Management uit aan Hubert Wezenberg – Managing Partner en Kenny van Sleuwen – Solution Architect van Quinso.

 

VNSG_VAR_SCM_2013_cropped

Hubert Wezenberg: “Het Validated Expertise Partnership van SAP is wederom een erkenning en waardering van onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain Management. SAP geeft hiermee niet alleen het signaal af dat Quinso een gerespecteerde en ervaren partner is, maar ook dat we in staat zijn klanten kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te bieden. Quinso staat voor Quality in Solutions, het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening wordt hiermee nogmaals onderstreept. We spreken de taal van de klant, kennen de bedrijfsprocessen en hebben uitgebreide ervaring met de SAP SCM oplossingen.”

 

Reng Vlasman: “Quinso voldoet aan de door ons gestelde normen voor het partnership en heeft laten zien dat het kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De consultants van Quinso hebben bewezen dat zij in staat zijn de Supply Chain Management oplossingen van SAP succesvol in de markt te zetten.”

 

Maarten Baltussen: “Quinso is als Validated Expertise Partner SCM al jaren een zeer betrouwbare en uiterst kundige partner binnen het ecosysteem van SAP. De expertise van Quinso ligt, naast Manufacturing Integration, binnen het portfolio van de SCM gerelateerde oplossingen van SAP. Quinso heeft aangetoond dat ze in staat zijn om middels de Rapid Deployment Solution aanpak snel en met een vaste doorlooptijd de oplossingen te realiseren bij onze klanten.”

Over Quinso

Quinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben meer dan 10 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandels branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische dienstverlener met zeer enthousiaste en ervaren consultants, waar je als klant veel kan verwachten.

 

Meer informatie: Quinso

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

 

Meer informatie: www.sap.nl