< Terug naar overzicht

Roundtable Green Supply Chain Technology

Datum:
17 april 2023

Tijd:
10:00 – 19:00 uur

Locatie:
Louwman museum

Technologie als accelerator van de duurzame supply chain

Supply chains moeten duurzamer. Aangejaagd door wet- en regelgeving, ondernemersvisie of simpelweg de noodzaak tot meer efficiency. Veel industriële – en groothandelsbedrijven herkennen dit. Dankzij de pandemie kwam stond de supply chain al in het centrum van de belangstelling. Het vestigde de aandacht op afhankelijkheid en risico’s. De ‘race to the bottom’ voor de laagste kostprijs.

Hoe zorg je voor een duurzame en tegelijkertijd efficiënte supply chain?

Maar tijden zijn veranderd. We denken daar nu heel anders over. Klanten eisen duurzamere productie en transport, de overheid stuurt op een circulaire economie.
Dat maakt dat veel bedrijven kritisch moeten kijken naar hun huidige bedrijfsmodellen. Want hoe zorg je voor een duurzame en tegelijkertijd efficiënte supply chain? Daar gaan we het over hebben!

Wat zijn de topics?

  • Welke ontwikkelingen op het vlak van circulariteit en duurzaamheid hebben direct invloed op jouw bedrijfsvoering?
  • Hoe maak je jouw supply chain groener én tegelijkertijd efficiënter? Wat zijn de consequenties voor je bedrijfsprocessen?
  • Welke rol speelt data hierin?

Krijg nieuwe inzichten en deel die van jou tijdens de roundtable Green Supply Chain Technology

Quinso heeft in samenwerking met marketing en onderzoeksbureau RVS Marketing een visiedocument opgesteld. Daarin komen 8 experts uit het bedrijfsleven aan het woord over hun supply chain uitdagingen en oplossingen. Om de inzichten uit dit visiedocument te delen en om ervaringen uit te wisselen, organiseert Quinso deze rondetafelsessie tijdens VNSG Focus on!

Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan in voor deze Roundtable.

Let op: er is een maximum van 15 plaatsen.

Gerelateerd