Op welke manier navigeren organisaties zoals jouw organisatie in de huidige economische onzekerheid, en maken ze tegelijkertijd plannen voor morgen? Hoe kun je je organisatie vandaag vooruithelpen, maar ook de basis leggen voor toekomstige groei? Hoe lever je de gepersonaliseerde ervaringen die je klanten verwachten? En welke technologieën kunnen jou daarbij helpen?

SAP organiseert op 17 november 2021 het SAP® Midmarket Summit The Netherlands. Via een 360° experience platform ontdek je hoe je met nieuwe ideeën en technologieën een winstgevendere en duurzamere toekomst realiseert voor jouw organisatie.

Het is een event waarbij jij aan het stuur zit en je eigen unieke persoonlijke online ervaring kan plannen. Je kunt van kamer naar kamer navigeren en een programma samenstellen dat past bij jouw functie en branche. Je kunt ook deelnemen aan live discussies met experts, succesvolle klanten en gelijkgestemden. En bovendien kun je realtime verbinding maken met SAP-oplossingen en tools.

Kortom, een volledig programma afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Kijk voor meer informatie over dit event op: SAP Midmarket Summit.

Schrijf je vandaag nog in!