< Terug naar overzicht

SAP S/4HANA – Modernisering, transformatie en innovatie: deze bedrijven gingen je voor

Innovatie is de weg voorwaarts in de digitale economie. Het negeren van innovatiemogelijkheden zijn gemiste kansen die uiteindelijk kunnen leiden tot het einde van ondernemingen. Deze bedrijven gingen je voor.

Het inzetten op innovatieversnellers* en de integratie van deze versnellers met ERP-systemen maakt technologieën intelligenter en ondernemingen sterker.

Het onderzoek van IDC in deze InfoBrief gaat over besluitvormers in de branche die op zoek zijn naar cloudgebaseerde oplossingen. Omdat ze snel geïmplementeerd kunnen worden en onmiddellijk waarde kunnen opleveren voor werknemers wereldwijd. Gedreven door intelligente ERP, zal 65% van de G2000-organisaties hun systemen tegen 2023 hebben vernieuwd door een proces van modernisering en transformatie.

InfoBrief

In deze InfoBrief worden verschillende business cases over de overstap naar S/4HANA en de geleerde lessen uitgelicht.

De bevindingen voor deze InfoBrief zijn gebaseerd op een door IDC uitgevoerd onderzoek onder 300 SAP-klanten. En gesprekken met SAP S/4HANA- en SAP S/4HANA Cloud-klanten.

*Zoals bijvoorbeeld geavanceerde beveiliging, cognitieve en kunstmatige intelligentie, AR/VR, robotica en 3D-printen.

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd