Senior SAP ERP Operations Consultant

Quinso is op zoek naar een Senior SAP ERP Operations Consultant. Als Senior Consultant SAP ERP Operations ben je verantwoordelijk voor implementatieprojecten op SAP SD/MM/LES gebied bij verschillende grote en middel grote (inter-) nationale klanten. Je plant en organiseert (deel-) projecten. Je communiceert helder en duidelijk met klanten, key-users en besluitnemers. Je stelt duidelijke specificaties voor programmeurs en collega consultants op.

Je bent verantwoordelijkheid voor de relevante documentatie. Je bent verantwoordelijk voor de aflevering van de SD/MM/LES producten conform de projectscope. Integratie met FI/CO is onlosmakelijk van bovengenoemde modules. Je traint gebruikers. Je bent eindverantwoordelijk voor het oplossen van uitdagingen tijdens en na het project. Je maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen van SAP. Het leiden en stimuleren van het team om gezette doelstellingen te behalen, ook op kwaliteitsgebied behoort ook tot je verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding met een gevoel voor ICT;
  • Minimaal 5-8 jaar hands-on ervaring in SAP SD/MM/LES;
  • Ervaring met het opleveren van tenminste 3 totaal projecten;
  • Een logistieke achtergrond en een goed gevoel voor logistieke problemen zijn vereist;
  • Heeft ervaring met de integratie tussen SAP SD,SAP MM en SAP LES met SAP FI/CO;
  • Een hoge mate van betrokkenheid bij het bedrijf ook in de zin van kennisoverdracht, flexibiliteit en het bevorderen van de kwaliteit van de diensten Een hoge mate van betrokkenheid bij het bedrijf ook in de zin van kennisoverdracht, flexibiliteit en het bevorderen van de kwaliteit van de diensten ten aanzien van klanten en collega’s. Kortom meewerken aan het op/uitbouwen van de werkzaamheden bij een nieuwe ondernemende consultancy “club” met enthousiaste collega’s.