Senior SAP SCM (APO/IBP) Consultant

Als Senior SAP SCM (APO/IBP) Consultant bij Quinso ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de SAP SCM modules (PPDS, DP, SCN, GATP) en/of de IBP modules (S&OP, Inventory, Demand, Response & Supply). Daarnaast is ervaring met ERP MM/PP modules in ‘greenfield’ projecten of optimalisatie- en upgrade projecten bij middelgrote en grote (inter-) nationale klanten gewenst. Je hebt een duidelijke visie en kan deze op een overtuigende en aantrekkelijke manier overbrengen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van projecten.

Daarnaast ben je hands-on bezig in SAP SCM/IBP/PP/MM. Je kan duidelijk en helder communiceren met klanten, key-users en management. Stelt duidelijke specificaties voor programmeurs en collega consultants op. Je hebt de eindverantwoordelijkheid voor de relevante documentatie en voor het oplossen van problemen tijdens het project en na aflevering.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding met een gevoel voor ICT;
  • Je hebt minimaal 5-8 jaar hands-on ervaring in SAP SCM;
  • Je hebt ervaring met het opleveren van tenminste 2 ‘Full Cycle’ projecten, aangevuld met applicatie beheer dan wel optimalisatie projecten, upgrades en/of deelprojecten;
  • Een logistieke achtergrond en goed begrip van logistieke problematiek is een vereiste (bijv. APICS);
  • Als consultant ben je in staat om planningsprocessen te vertalen naar SAP.