Weinig leidinggevenden anticipeerden op hoe snel Industry 4.0 – ook bekend als Internet of Things, Smart Manufacturing enz. – de manufacturing branche zou hervormen. In 2014 had bijna de helft van de leidinggevenden nog nooit gehoord van Internet of Things.

Maar nog geen drie jaar later meldt tweederde van de bedrijven dat ze een significant of enige kennis hebben van IoT en hoe ze dit op hun bedrijf kunnen toepassen. In de afgelopen 3 jaar is met behulp van digitale informatie – aangedreven door de Vierde Industriële Revolutie (Industry 4.0) – het toezicht verlegd van slimme managers naar slimme machines. Tegen 2017 verbeterde tweederde van de fabrikanten de winstgevendheid met behulp van IoT. Sommige vooraanstaande fabrikanten hebben best practices, geavanceerde technologieën en digitaal talent geïmplementeerd om de vruchten te plukken van Industry 4.0. Maar alle fabrikanten kunnen dezelfde vijf stadia van digitale volwassenheid doorlopen – om zo productiviteit en winst te verhogen op elk punt in hun eigen industriële ontwikkeling.

Whitepaper: The Digital Road to Industry 4.0 and Beyond

Deze whitepaper beschrijft de 5 stadia van digitale volwassenheid naar Industry 4.0 en verder.

Vul uw naam en e-mailadres in om de downloadlink te ontvangen.

Whitepaper: The Digital Road to Industry 4.0 and Beyond
Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid