< Terug naar overzicht

Whitepaper: ‘The Intelligent Enterprise for the Industrial Machinery and Components Industry’

SAP verwacht dat meer dan 50% van de omzet van de bedrijven in de machinebouwindustrie in 2025 uit diensten zal komen. Deze IM&C-fabrikanten bieden de digitaal geactiveerde machines en apparatuur voor andere bedrijven zodat zij kunnen blijven innoveren.

Maar ze moeten ook zelf innovatieve processen toepassen om de digitale mogelijkheden van de apparatuur die ze gebruiken te benutten. Digitalisering heeft invloed op de manier waarop IM&C-fabrikanten omgaan met hun klanten. Het leidt tot meer personalisatie en richt zich op het segment van één, evenals het aanbieden van digitaal slimme producten als onderdeel van een complete oplossing.

Lees in deze whitepaper hoe je met SAP S/4HANA jouw bedrijf in de IM&C industrie transformeert naar een Intelligent Enterprise.

Intelligent Enterprise Industrial Machinery

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd