< Terug naar overzicht

Whitepaper: ‘The IT Role in Best-Run Midsize Companies’

Gezien de ontwikkelingen van de digitale economie worden bedrijven gedwongen zich continu aan te passen. Tegelijkertijd zijn ze op zoek naar nieuwe en efficiëntere manieren om inkomsten te genereren. Maar ook om werknemers te versterken en in te spelen op de behoeften van klanten.

Intelligent Enterprise

Dit is dé kans voor IT bedrijven om middelgrote ondernemingen te helpen transformeren naar een Intelligent Enterprise. En zich daarmee te onderscheiden van hun concurrenten.

Whitepaper: ‘The IT Role in Best-Run Midsize Companies’

Deze whitepaper bevat een wereldwijd onderzoek van IDC. Uitgevoerd onder 1.957 middelgrote bedrijven met 100-1.000 werknemers (waaronder 394 respondenten uit IT-rollen). IDC ging op zoek naar de sleutelfactoren voor zakelijk succes en vooruitgang. Voor ondernemingen die op weg zijn een best-run, digitaal geëngageerd bedrijf te worden.

Lees welke rol IT heeft in een best-run onderneming en wat de aanbevelingen voor IT managers zijn.

Whitepaper: 'The IT Role in Best-Run Midsize Companies'

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd