Met gepaste trots kunnen we melden dat we per 1 januari 2015 gaan verhuizen naar ons nieuwe pand op de Amerikastraat 3 in ‘s-Hertogenbosch. Wij zullen ons op de bovenverdieping aan de rechterkant van het pand gaan vestigen. De verbouwing is bijna gereed, hier rechts is een afbeelding te zien met een sfeerimpressie van ons nieuwe kantoor.

In de afgelopen 3 maanden is er ontzettend hard gewerkt door allerlei vaklieden om het gehele pand grondig te verbouwen.

BLAUW!

blauwbestHet interieurconcept, bedacht door Tenback Projecten uit Eindhoven, heeft de naam ‘BLAUW’ gekregen. Dit concept is doorgevoerd op verschillende manieren in het gehele pand. Zo wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van Delfts blauw in de vorm van (wand)tegels en ligt er een oud Hollands tientje in de vorm van vloerbedekking van ongeveer 25 m2. Voor meer informatie over het concept Blauw kunt u de Facebook pagina bezoeken en voor meer informatie over het huren van bedrijfs- en/of kantoorruimte kunt u deze website bezoeken.

Culinair, Kantoor & Faciliteiten

Naast de kantoren op de eerste verdieping van het gebouw zijn er echter nog meer faciliteiten aanwezig. Op de begane grond is een compleet nieuw bedrijfsrestaurant waar genoten kan worden van onder andere heerlijke lunches bereidt door huiscateraar Hutten Catering. Verder is er een fitnessruimte en zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar. Ook zijn er nog enkele kantoren te huur op de begane grond.

culinairblauw   blauw