Business Consultant

Quinso Business Consultants vergroten het succes en voegen waarde toe aan de processen van onze klanten. Dit doen we door de processen te verbeteren en de ICT ondersteuning daarvan de optimaliseren. Ons belangrijkste gereedschap is natuurlijk onze hoog gekwalificeerde mensen.

Als Business Consultant in de Industrie, Productie en/of Groothandel vervul je een cruciale rol in het identificeren en initiëren van projecten bij onze klanten. Kennis van de markt, de trends en de ontwikkelingen zijn daarbij essentieel. Je onderscheidt je met uitgebreide ervaring met diverse productieprocessen en kennis van productiebesturingssystemen (MES/APS/ERP) vanuit de industrie. Je focus ligt op het vertalen van bedrijfsstrategie naar procesinrichting.

Je beschikt bij voorkeur over een relevant netwerk binnen de industriële klantkring. In de functie van Business Consultant zul je regelmatig complexe adviesprojecten moeten leiden. Je bent in staat om verbeteringsvoorstellen voor zowel de organisatie, de processen als de technologie bij onze klanten op te stellen. Wij bieden je een zeer afwisselende functie binnen een dynamische omgeving.

Door ons uitgebreide netwerk hebben we veel kansen; aan jouw de uitdaging om deze te pakken en te verzilveren. Wij verwachten van jou een pro-actieve houding! Je hebt hiervoor een business- of management consultancy functie gehad, waarbij je een uitgebreide ervaring hebt opgedaan met zaken als advanced supply chain planning, supply chain integration en supply chain visibility.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO/WO-opleiding met minimaal 6-10 jaar relevante werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring in een van de volgende markten: high-tech, chemicals, wholesale en Mill. En daarnaast;
  • Kennis en ervaring van het software pakket SAP ERP is vereist;
  • Relevant netwerk in een van bovengenoemde markten;
  • In staat zijn om jezelf en andere consultants van opdrachten te voorzien;
  • Mobiliteit; primair in Nederland, buitenlandse opdrachten zijn ook mogelijk;
  • Sterk analytisch vermogen en uitstekende sociale, communicatieve- en presentatie vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.