< Terug naar overzicht

Terugblik op een succesvolle Supply Chain Night bij Tilburg University

Op 26 september waren onze collega’s Niek Geene en Sander Volkering trots om deel te nemen aan de Supply Chain Night bij Tilburg University, georganiseerd door studievereniging Asset | Strategy & Logistics. Zij deelden daar hun persoonlijke en professionele groei na hun studie en hoe ze hun weg vonden naar én binnen Quinso. De avond was gericht op het verbinden van studenten met de arbeidsmarkt en hen inzicht te geven in wat je na je studie kunt verwachten. We hopen dat we de studenten hebben kunnen inspireren en informeren met onze business case over nexeye en Yanmar Marine International. Dank aan alle studenten voor de boeiende gesprekken en dank aan Tilburg University voor het mogelijk maken van deze waardevolle uitwisseling!

Hoe Sander de avond heeft ervaren? “Het was een leuke avond waarbij de de studenten kennis konden maken met het brede spectrum aan mogelijkheden na hun afstuderen. Hierbij vond ik het gaaf om te zien dat wij van Quinso hieraan een bijdrage konden leveren omdat onze tak van sport mogelijk niet als eerste bij de studenten op komt. Bij supply chain denk je vaak aan vrachtwagens, productie en magazijnen. Maar de software die ervoor nodig is om dit alles ook in gang te zetten, inzichtelijk te kunnen maken en natuurlijk zo efficiënt mogelijk uit te voeren mag daarbij niet uit het oog worden verloren. Daarbij was het gave dat het belang van een goed ERP systeem niet alleen in ons verhaal naar voren kwam maar ook in de verhalen van de andere twee aanwezige bedrijven, MARS en Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis.”

Ben jij net afgestudeerd, of ga je bijna afstuderen, en denk je: mij lijkt een baan in de supply chain ook interessant! Kijk dan eens naar deze vacature en neem contact op met Dirk Arkesteijn.

Deel:

Gerelateerd