werken bij Quinso

Werken bij Quinso

Spreekt een eigentijds en internationaal business- en SAP consultancy bedrijf je aan?

Dan ben je aan het juiste adres! Quinso is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast is ervaring een belangrijke onderscheidende factor die zowel voor je toekomstige collegaโ€™s als klanten van cruciaal belang is. Zoek je een job met veel verantwoordelijkheid en spreekt een eigen inbreng in een professioneel team je aan? Dan pas je uitstekend binnen de ambities van Quinso!

Like the idea of kick-starting or boosting your career?

Bekijk hoe onze medewerkers Quinso ervaren!

Terugblik op een succesvolle Supply Chain Night bij Tilburg University

Onze collegaโ€™s Niek Geene en Sander Volkering namen trots deel aan de Supply Chain Night bij Tilburg University, georganiseerd door studievereniging Asset | Strategy & Logistics. Zij deelden daar hun persoonlijke en professionele groei na hun studie en hoe ze hun weg vonden naar รฉn binnen Quinso. 

Medewerkers aan het woord

Quinso levert kwaliteit boven alles en blijft daarbij persoonlijk naar zowel klanten als collegaโ€™s. Als jonge development consultant ben ik onderdeel van projecten waar ze mijn kennis van innovatieve technieken zeer waardevol achten. Door deze verantwoordelijkheid en de persoonlijke sfeer voel ik mij altijd thuis in het team van Quinso.

Bram Hendriks

Op zoek naar een nieuwe job met saaie collegaโ€™s, een eentonige werksfeer en waar je een nummer bent? Zoek dan vooral verder, want bij Quinso bruist het van de positieve energie!  Als team staan we sterk en maken we het (bijna) onmogelijke mogelijk. Hard werken met een gezonde dosis humor. Een tevreden klant is voor ons goud waard. Als Office Manager ben ik  al 5,5 jaar met veel enthousiasme de spin in dit mooie web.

Rita Vermulst

โ€˜Zes jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om als SAP consultant bij Quinso te komen werken. Nog steeds word ik uitgedaagd door de gave projecten die ik met het team mag doen. Door onze kennis en ervaring in te zetten en te delen proberen wij voor klanten altijd het maximale uit SAP te halen.

Mark Kokkeler

Alleen maar finance kan best saai zijn, zeker voor een ervaren SAP Finance consultant. Daarom ben ik blij dat ik bij Quinso werk. Omdat Quinso gespecialiseerd is in supply chain oplossingen, werk ik dagelijks met mijn logistieke collegaโ€™s aan de integratie van logistieke- en verkoopprocessen met SAP Finance. En omdat we aardig wat greenfield projecten doen bij onze klanten, doe ik veel ervaring op met de laatste SAP S/4HANA Cloud releases.

Jan Verleisdonk

Vacatures

 • SAP IBP Consultant

  Help als expert met het analyseren van bestaande planningsprocessen en identificeren van zwakke punten in de supply chain

  Lees meer

 • SAP Logistics Consultant

  Een ervaren expert op gebied van logistieke processen en software in de logistiek.

  Lees meer

 • Senior SAP Finance Consultant

  Help als consultant onze klanten om het maximale uit hun bedrijfsprocessen te halen, vanuit best practices bij succesvolle implementaties.

  Lees meer

 • Senior SAP Business Technology Platform (BTP) Architect

  Een technische expert in een leidende rol als SAP architect, die onze klanten helpt om het maximale uit hun processen te halen.

  Lees meer

 • Startend SAP Consultant

  Maak deel uit van een team met een โ€˜work hard, play harderโ€™-mentaliteit dat door branchekennis, procesoptimalisatie en technologie te combineren bedrijven helpt doelstellingen te realiseren.

  Lees meer

 • SAP Project Manager

  Ondersteun onze vele SAP projecten op project management gebied van groot tot klein, verspreid over ons gehele SAP portfolio, gedurende alle projectfasen.

  Lees meer

 • Senior SAP Integration Consultant

  Een vakidioot als het gaat om SAP software integratie, die onze klanten helpt het maximale uit hun applicatie landschap te halen.

  Lees meer

 • Senior SAP Developer

  Een SAP front-end/back-end developer en technische expert als het gaat om SAP software development.

  Lees meer

Over Quinso

Wij zijn een consultancybureau gespecialiseerd in SAP software oplossingen voor de industrie en groothandel. Onze dienstverlening reikt van business consulting tot implementatie. Als lid van de ORBIS familie bieden wij de volledige suite van SAP oplossingen.

Dirk Arkesteijn

Consultant