werken bij Quinso

Werken bij Quinso

Spreekt een eigentijds en internationaal business- en SAP consultancy bedrijf je aan?

Dan ben je aan het juiste adres! Quinso is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast is ervaring een belangrijke onderscheidende factor die zowel voor je toekomstige collega’s als klanten van cruciaal belang is. Zoek je een job met veel verantwoordelijkheid en spreekt een eigen inbreng in een professioneel team je aan? Dan pas je uitstekend binnen de ambities van Quinso!

Like the idea of kick-starting or boosting your career?

Bekijk hoe onze medewerkers Quinso ervaren!

Medewerkers aan het woord

Quinso levert kwaliteit boven alles en blijft daarbij persoonlijk naar zowel klanten als collega’s. Als jonge development consultant ben ik onderdeel van projecten waar ze mijn kennis van innovatieve technieken zeer waardevol achten. Door deze verantwoordelijkheid en de persoonlijke sfeer voel ik mij altijd thuis in het team van Quinso.

Bram Hendriks

Op zoek naar een nieuwe job met saaie collega’s, een eentonige werksfeer en waar je een nummer bent? Zoek dan vooral verder, want bij Quinso bruist het van de positieve energie!  Als team staan we sterk en maken we het (bijna) onmogelijke mogelijk. Hard werken met een gezonde dosis humor. Een tevreden klant is voor ons goud waard. Als Office Manager ben ik  al 5,5 jaar met veel enthousiasme de spin in dit mooie web.

Rita Vermulst

‘Zes jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om als SAP consultant bij Quinso te komen werken. Nog steeds word ik uitgedaagd door de gave projecten die ik met het team mag doen. Door onze kennis en ervaring in te zetten en te delen proberen wij voor klanten altijd het maximale uit SAP te halen.

Mark Kokkeler

Alleen maar finance kan best saai zijn, zeker voor een ervaren SAP Finance consultant. Daarom ben ik blij dat ik bij Quinso werk. Omdat Quinso gespecialiseerd is in supply chain oplossingen, werk ik dagelijks met mijn logistieke collega’s aan de integratie van logistieke- en verkoopprocessen met SAP Finance. En omdat we aardig wat greenfield projecten doen bij onze klanten, doe ik veel ervaring op met de laatste SAP S/4HANA Cloud releases.

Jan Verleisdonk

Vacatures

 • Startend SAP-consultant

  Spreken kennis, gedrevenheid en lange termijnpartnership met je klant jou aan? Dan is dit de uitdaging voor jou! Als startend consultant onderzoek jij hoe we bedrijfsprocessen bij onze klanten kunnen verbeteren door te ontdekken wat ze nodig hebben en de weg te wijzen, van het grote geheel tot de dagelijkse praktijk.

  Lees meer

 • SAP Project Manager

  Onze klanten vertrouwen op tijdige en efficiënte voortgang van onze projecten. Als SAP Project Manager bij Quinso ben jij verantwoordelijk om onze projecten in goede banen te leiden. Haal jij energie uit het leiden van teams en het uitzetten van de juiste richting, dan komen wij graag met je in gesprek.

  Lees meer

 • Senior SAP Business Technology Platform Architect

  Ben jij de technische expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun processen te halen? Heb jij je bewezen in een leidende rol als SAP architect bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om het ontwikkelingen op SAP Business Technology Platform in relatie tot S/4HANA? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van Senior SAP BTP Architect!

  Lees meer

 • Senior SAP Finance Consultant

  Ben jij de Finance Consultant die onze klanten helpt om het maximale uit hun bedrijfsprocessen te halen? Heb jij je bewezen als consultant bij succesvolle implementaties? Ben jij op de hoogte van de Finance Best Practices in S/4HANA? En wil je ook nog eens graag aan de slag bij een club die gedreven is om het maximale te behalen voor hun klanten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

  Lees meer

 • Senior SAP Integration Consultant

  Ben jij de SAP integratie consultant die onze klanten helpt om het maximale uit hun applicatie landschap te halen? Heb jij je bewezen als integratie consultant bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om SAP software integratie? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van senior SAP integratie consultant!

  Lees meer

 • Senior SAP Developer

  Ben jij de technische expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun processen te halen? Heb jij je bewezen als SAP front-end en/of SAP backend developer bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om SAP software development? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van Senior SAP Developer!

  Lees meer

 • SAP Logistics Consultant

  Ben jij de expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun logistieke processen te halen? Heb jij je bewezen als consultant bij succesvolle implementaties? Ben jij de vakidioot als het gaat om SAP software in de logistiek? En wil je ook nog eens graag aan de slag bij een club die gedreven is om het maximale te behalen voor hun klanten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

  Lees meer

Over Quinso

Quinso is een boutique consultancy SAP partner gespecialiseerd in duurzame supply chain oplossingen. We transformeren niet alleen supply chains, maar gaan vaak verder, van business consulting tot implementatie. Als lid van de ORBIS familie biedt Quinso de volledige suite van SAP oplossingen.

Dirk Arkesteijn

Consultant