Werken bij

Like the idea of kick-starting or boosting your career?

Spreekt een eigentijds en internationaal business- en SAP consultancy bedrijf je aan? Dan ben je aan het juiste adres! Quinso is een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast is ervaring een belangrijke onderscheidende factor die zowel voor je toekomstige collega’s als klanten van cruciaal belang is. Zoek je een job met veel verantwoordelijkheid en spreekt een eigen inbreng in een professioneel team je aan? Dan pas je uitstekend binnen de ambities van Quinso.

 • SAP Project Manager

  Onze klanten vertrouwen op tijdige en efficiënte voortgang van onze projecten. Als SAP Project Manager bij Quinso ben jij verantwoordelijk om onze projecten in goede banen te leiden. Haal jij energie uit het leiden van teams en het uitzetten van de juiste richting, dan komen wij graag met je in gesprek.

  Lees meer

 • Senior SAP Business Technology Platform Architect

  Ben jij de technische expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun processen te halen? Heb jij je bewezen in een leidende rol als SAP architect bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om het ontwikkelingen op SAP Business Technology Platform in relatie tot S/4HANA? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van Senior SAP BTP Architect!

  Lees meer

 • Senior SAP Integration Consultant

  Ben jij de SAP integratie consultant die onze klanten helpt om het maximale uit hun applicatie landschap te halen? Heb jij je bewezen als integratie consultant bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om SAP software integratie? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van senior SAP integratie consultant!

  Lees meer

 • Senior SAP Developer

  Ben jij de technische expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun processen te halen? Heb jij je bewezen als SAP front-end en/of SAP backend developer bij succesvolle implementaties? Ben jij die vakidioot als het gaat om SAP software development? Dan gaan we graag met je in gesprek voor de functie van Senior SAP Developer!

  Lees meer

 • SAP Logistics Consultant

  Ben jij de expert die onze klanten helpt om het maximale uit hun logistieke processen te halen? Heb jij je bewezen als consultant bij succesvolle implementaties? Ben jij de vakidioot als het gaat om SAP software in de logistiek? En wil je ook nog eens graag aan de slag bij een club die gedreven is om het maximale te behalen voor hun klanten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

  Lees meer