Omdat Quinso-consultants SAP-gecertificeerd zijn, kennis hebben van meerdere SAP-modules én procesgericht zijn in plaats van modulegericht kunnen ze processen overzien. Dit maakt SAP-consultancy van Quinso erg sterk.

Meer lezen

De businessconsultants van Quinso verdiepen zich in de strategie van uw organisatie, uw medewerkers en uw businessdoelstellingen. Hun specifieke expertise zetten ze in om met een frisse blik te analyseren waar verbeteringen te halen zijn.

Meer lezen

De consultants van Quinso kunnen door hun brede EAI-kennis én visie op technologische ontwikkelingen de juiste argumenten aandragen waardoor u onderbouwde keuzes kunt maken m.b.t. ontwikkelingen op het gebied van EAI.

Meer lezen

Quinso heeft jarenlange ervaring met alle zaken omtrent licenties voor uw SAP-software. Als SAP Value Added Reseller (VAR) zijn we de ideale partij om de meest gunstige licentiedeal voor u te kunnen sluiten of uw huidige contract te evalueren.

Meer lezen

Wij acteren als verlengstuk van uw organisatie, middels een tweede- en/of derdelijnsservicedesk, in diverse functionele vraagstukken. Door middel van een overzichtelijke procedure hebt u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

Meer lezen