Branches

Quinso richt zich voornamelijk op bedrijven binnen process manufacturing, discrete manufacturing en trade. In combinatie met onze branche specifieke kennis en onze ervaring met SAP best practices voor deze industrieën kunnen wij zeer efficiënt en snel de meest geschikte oplossingen implementeren. Door middel van onze fit-to-standard methodiek maken wij zo min mogelijk gebruik van maatwerk om zo een toekomstbestendige implementatie te realiseren.

Trade industries

Trade industries is een sector waarbinnen bedrijven producten in- en verkopen. De handel zelf verandert meestal niets aan het product, maar verkoopt het door zoals het was. Sommige handelsondernemingen doen kleine bewerkingen op het product als service of om waarde toe te voegen.

  • Groothandel en distributie
Meer informatie

Discrete manufacturing

Discrete manufacturing is de productie van verschillende soorten producten. Voorbeelden van deze industrie zijn machinebouw, metaalproducten, transportmiddelen, elektronica, kunststofverwerking en textiel. De uiteindelijke producten zijn gemakkelijk te herkennen en verschillen sterk van process manufacturing.

  • Hightech industrie
  • Discrete industrie
Meer informatie

Process manufacturing

Process manufacturing is de tak van productie die wordt geassocieerd met het produceren op basis van recepten in tegenstelling tot discrete manufacturing. Voorbeelden van Process manufacturing zijn de voedingsmiddelen-, dranken-, chemische, farmaceutische, verpakte consumentengoederen, en biotechnologische industrie.

  • Chemische industrie
  • Mill industrie
  • Food industrie
Meer informatie