Integratie Consultancy

Een van de grootste uitdagingen van klanten is de integratie van SAP met andere applicaties binnen de organisatie. Want hoe kan je al deze verschillende softwareprogramma’s op elkaar afstemmen? Een veelgebruikte manier om systemen te koppelen is met behulp van een data integratie platform.

Waarom SAP Cloud Platform integratie?

Met SAP Cloud Platform Integratie kun je SAP on-demand en on-premise systemen en niet-SAP-systemen via de cloud verbinden, met elkaar laten communiceren en zo uniforme data uitwisselen. Het standaardiseert hoe berichtenverkeer tussen verschillende applicaties moet worden gebouwd, onderhouden en bijgewerkt.  Daardoor hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en wordt het een stuk eenvoudiger om (snel) complexe data-integraties te realiseren. De veilige, betrouwbare cloudomgeving stelt je in staat je bedrijfsgegevens en -processen te centraliseren. Quinso zorgt ervoor dat door een goede integratie tussen SAP en andere systemen, bedrijfsprocessen end-to-end ondersteund worden. 

Onze end-to-end Integratie diensten

Onze SAP Integratie Consultants en houden zich dagelijks bezig met het bedenken en uitvoeren van integratie oplossingen specifiek op SAP gericht. Veel bedrijven werken vandaag de dag met SAP als ERP systeem. De niet SAP applicaties dienen daarmee op de juiste manier geïntegreerd en gekoppeld te worden. Onze specialisten zorgen dat dit efficiënt gebeurd.

  • Integratie advies 
  • Integratie architectuur ontwerp 
  • Integratie ontwikkeling, consolidatie en migratie 
  • Onderhoud van geïntegreerde applicaties 
  • Servicebeheer 

Laura Schreuder

Consultant

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer zoals dit