Business Consultancy

De businessconsultants van Quinso verdiepen zich in de strategie van uw organisatie, uw medewerkers en uw businessdoelstellingen. Hun specifieke expertise zetten ze in om met een frisse blik te analyseren waar verbeteringen te halen zijn en om het hele proces te begeleiden.

Project- en programmamanagement

De project- en programmamanagers helpen u om uw doelstelling te realiseren door een pragmatische en gestructureerde projectaanpak en methodiek.

Realisatie van uw doelstellingen

De programmamanagers en -projectmanagers van Quinso organiseren en begeleiden het proces van het realiseren van de gestelde programma- en projectdoelstellingen. Vaak dienen deze doelstellingen met beperkte beschikbaarheid van geld, mensen en middelen gerealiseerd te worden.

Business Improvement

Organisaties die nóg succesvoller willen worden zoeken constante verbetering. Verbetering gaat vaak gepaard met verandering. De uitdaging is om operationele processen en de projectorganisatie met elkaar in balans te brengen, zodat veranderingen daadwerkelijk kunnen worden ingevoerd.

De naam Quinso staat voor Quality in Solutions. Dit is met name terug te vinden in de rol die werknemers innemen in organisaties, projecten en systemen. De projectconsultants van Quinso maken op pragmatische wijze gebruik van bekende methodieken als Prince-2, ASAP en Agile. Pragmatisch betekent in dit geval dat de methodiek in dienst staat van de organisatie en het resultaat, en dat dit niet een doel op zich is.

Project- en programmamanagement door Quinso heeft een drietal voordelen voor u:

  1. Ervaren, enthousiaste en gedreven consultants
  2. Voorspelbare resultaten door methodische benadering
  3. Effectieve invoering van het resultaat in de bestaande organisatie door de aandacht voor maximale betrokkenheid van iedereen.

Overige consultancy diensten

Integratie of EAI (Enterprise Application Integration) zijn inmiddels ingeburgerde begrippen. Bij EAI worden verschillende applicaties met elkaar verbonden via een softwareoplossing…

Lees meer

Uw behoefte aan ondersteuning is vaak het resultaat van de noodzaak tot het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. De oplossing is vaak al bij één van uw collega’s / concurrenten gerealiseerd…

Lees meer

Quinso is Value Added Reseller (VAR) op het gebied van SAP-licenties. Door jarenlange ervaring met SAP-licenties kunnen wij u adviseren wat in uw situatie het optimale SAP-licentiecontract zou kunnen zijn…

Lees meer

Wij acteren als verlengstuk van uw organisatie, middels een tweede- en/of derdelijnsservicedesk, in diverse functionele vraagstukken. Door middel van een overzichtelijke procedure hebt u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

Lees meer