Business Consultancy

Organisaties die nóg succesvoller willen worden zoeken constante verbetering. Verbetering gaat vaak gepaard met verandering. Organisaties moeten snel op veranderingen kunnen inspelen om hun succes te kunnen continueren en verder uit te bouwen. Bij grote veranderingen en complexe vraagstukken hebt je soms expertise van buitenaf nodig, zoals Quinso.

Business consultancy

Proces gestuurd

Welke processen moeten worden veranderd of geoptimaliseerd? Waar hapert het in je supply chain proces? Is jouw organisatie klaar voor Industrie 4.0? Quinso stelt de juiste vragen, inventariseert problemen en uitdagingen en lost deze vervolgens op door op business level de optimale processen uit te denken en samen met je in te richten. Kortom, het vinden van de beste oplossingen. Until it’s done!

We know our stuff

Om organisaties goed te kunnen adviseren en te begeleiden in verandertrajecten is, naast hoogstaande kennis van bedrijfsprocessen ook kennis van IT noodzakelijk. Quinso heeft beiden in huis. Onze business consultants zetten hun specifieke expertise in om te analyseren waar verbeteringen te halen zijn en om het hele proces te begeleiden. De naam Quinso staat voor Quality in Solutions. Dit is met name terug te vinden in de rol die werknemers innemen in organisaties, projecten en systemen. Quinso is door het inzetten van onze ervaren en gedreven business consultants jouw ideale partner!

Voordelen business consultancy

  • Hoogstaande kennis van bedrijfsprocessen en IT
  • Ervaren, enthousiaste en gedreven SAP business consultants
  • Voorspelbare resultaten door methodische benadering
  • Met een frisse blik analyseren waar verbeteringen te halen zijn

Joris Sikking

Managing Consultant

Meer weten?

Is er dan geen constante factor in dit verhaal? Jazeker wel, onze drive om organisaties vooruit te helpen, jouw succes voort te zetten en verder uit te bouwen. Door uitdagingen te inventariseren, te doorgronden, aan te pakken en op te lossen, verbetert de dynamiek binnen jouw organisatie. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Meer zoals dit