Managed Services

Je SAP-oplossing staat live! Het systeem is stabiel en het projectteam kan spreekwoordelijk ‘naar huis’. We zijn er! Of toch niet? Wil jij de voordelen van S/4HANA maximaal benutten, dan zul je ook na de livegang continu aandacht moeten besteden aan onderhoud en beheer van het systeem. Om de processen smart te houden en deze continu te optimaliseren. Hierin is een dedicated team een must. Specialisten die niet alleen je systeem actueel en werkend houden, maar die ook proactief meedenken in het verder ontwikkelen van de gekozen oplossing. Een team dat ervoor zorgt dat het systeem maximaal wordt benut.

Beheer en support voor de gehele SAP suite

Technisch onderhoud is tot een minimum beperkt met de S/4HANA oplossingen, maar onze ervaring leert dat een systeem nooit helemaal zonder aanpassingen kan draaien. Iedere organisatie heeft maatwerk toegepast. Denk aan documenten zoals orderbevestigingen of facturen met het logo van de organisatie. Extra functies die tijdelijk zijn toegevoegd ten behoeve van rapportages of integraties, omdat een bepaalde functionaliteit nog niet ondersteund werd op het moment van de go-­live.

Ook is het van belang om nieuwe releases goed in de gaten te houden en altijd te blijven kijken of er nieuwe ontwikkelingen zijn die het digitale leven nog eenvoudiger kunnen maken. Hoe meer er volgens de standaardprocessen wordt gewerkt, hoe meer voordeel je kunt behalen bij het activeren van nieuwe functionaliteiten.

Tot slot zal na de livegang ook de scope bewaakt moeten worden. Bij aanvraag van een nieuwe functionaliteit of aanpassing zal altijd getoetst moeten worden of het in het systeem past. Als het om een aanpassing gaat, toets dan of er geen simpele ‘work around’ is. Of dat het wellicht al standaard aanwezig is of op korte termijn gereleased gaat worden.

Voordelen Managed Services

Quinso heeft een breed scala aan zeer ervaren consultants en is in staat om complete functionele en technische ondersteuning te bieden. Dankzij onze nauwe samenwerking met SAP maken wij het verschil door middel van onze marktkennis, persoonlijke benadering en mentaliteit, om je zo volledig te ontzorgen.

 • Toegang tot inhoudelijke kennis
 • Flexibele inzet van SAP experts en afhankelijk van pakketkeuze: 24/7 beschikbaar
 • Een verhoging van het oplossend vermogen van de medewerkers binnen jouw organisatie door de overdracht van kennis
 • Mogelijkheid om je te focussen op je kernactiviteiten

Managed Services passend bij jouw behoefte

Vanuit onze rol als Trusted Advisor bieden we Managed Services die aansluiten op de behoeften van jouw organisatie. Met onze Servicepakketten bespaar je tijd en geld door zelf te kiezen wat je wel en niet wilt uitbesteden. Wij kunnen je service en beheer uit handen nemen, bieden je specialistisch advies en voeren op afstand en op locatie verbeterprojecten uit. We bieden ondersteuning op zowel functioneel- als ontwikkelgebied. We garanderen altijd de juiste kennis op het juiste moment. En we zijn indien nodig 24/7 bereikbaar.

 • Verlengstuk van je competence centre
 • Tweede- of derdelijnssupport
 • Kwaliteitsdienstverlening aan je gebruikers
 • Virtueel team van consultants

Kies het pakket dat bij je past

Je organisatie beschikt over een uitgebreid SAP-portfolio, maar je medewerkers hebben nog onvoldoende kennis om het systeem maximaal te benutten. Dan is ons maatwerkpakket de juiste keuze. Het maatwerkpakket, de Service Level Agreement, is een overeenkomst die afgestemd is op jouw behoeften, middelen en de aanwezige kennis van jouw medewerkers. We bespreken samen hoe het beheer van jouw SAP-systeem ingericht wordt. Naast het Service Level Agreement bieden we ook de mogelijkheid voor een Service Agreement (SA). Je hebt genoeg kennis binnen de organisatie om alledaagse incidenten op te vangen, maar soms heb je behoefte aan een expert die nét dat beetje extra ondersteuning biedt. Dan staan onze consultants op afstand voor je klaar.

Maatwerk

 • Monitoring-as-a-Service: wij waken over je platform
 • SMART afspraken: over response-tijd en procedures voor het leveren van de service
 • Consultants 24/7 beschikbaar

Standaard

 • Verzekerd van SAP-experts, op afstand of on-site (meerprijs)
 • Telefonische ondersteuning door onze servicedesk
 • Planbare ondersteuning, werkzaamheden worden in overleg opgepakt
Cees Vermond

Cees Vermond

Manager Managed Services

Ons support team

Van diagnoses stellen en incidenten oplossen tot proactieve controles en permanente monitoring: ons gespecialiseerde support team is er om er voor te zorgen dat SAP optimaal benut blijft ter ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen. Zodat je business continuïteit gegarandeerd blijft. Meer weten? Neem dan contact op!

Meer zoals dit