Over Quinso

Quinso, Quality in Solutions. Wij richten ons als SAP partner voornamelijk op bedrijven binnen de productie- en groothandelsbranche. Wij zijn een team van zeer ervaren SAP consultants met jarenlange ervaring en branche specifieke proceskennis. Door dit te combineren met SAP kennis in de breedste zin van het woord zijn wij in staat hoogwaardige consultancy te bieden. Totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de productie- en groothandelsbranche, dat is waar Quinso in excelleert. Onze partnership met Orbis in Duitsland maakt ons een sterke speler op zowel nationaal als internationaal niveau. Hierdoor kunnen wij onze klanten in binnen- en buitenland optimaal bedienen.

Onze missie

Kwaliteit en ervaring staan voor Quinso centraal. Quinso helpt bedrijven in de productie- en groothandelsbranche op weg om hun business te verbeteren en waarde toe te voegen door middel van business consultancy. Vaak wordt dit gecombineerd met een SAP-implementatie. Daarnaast zijn flexibiliteit en commitment onlosmakelijk verbonden aan een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers.

Onze visie

Quinso beseft dat organisaties zekerheid vragen en geen concessies dulden bij de kwaliteit van veranderprocessen. Wij vinden dat Quinso zich op dit vlak onderscheidt van de meeste consultancybedrijven. Wij wachten niet af, maar spelen adequaat in op veranderende omstandigheden. We zijn een partner die meedenkt en meebeweegt, met oprechte betrokkenheid, openheid en aandacht voor u als klant. Onze consultants tonen leiderschap op cruciale momenten. Niet de procedures zijn leidend, maar ondernemerschap is key. Zij acteren op die momenten wanneer het ertoe doet, nemen leiding en wijzen u als klant de weg naar vooropgestelde doelen. Kortom: wij zijn ondernemer, samen met onze klant.

Managementteam

Jan Tielemans
Jan TielemansManaging Partner
Jan is na zijn studie ICT aan de universiteit van Eindhoven gestart als Young Potential bij Akzo Nobel, om vervolgens door te stromen naar de Business Consultancy-tak van KPMG. Jan heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met het managen en implementeren van SAP-projecten waarbij de klant altijd centraal staat.
Hubert Wezenberg
Hubert WezenbergManaging Partner
Hubert heeft na zijn opleiding Commerciële Economie meer dan 30 jaar ervaring in diverse sales- en managementfuncties opgedaan. Na zijn carrière bij SAP Nederland waar hij verantwoordelijk was voor grote en middelgrote bedrijven in de Manufacturing- en Wholesale-branche heeft hij in 2010 samen met twee andere partners Quinso opgericht. Een nieuw bedrijf onderscheidend in aanpak en advies door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de Manufacturing- en Wholesale-branche.
Dick Verburg
Dick VerburgManaging Partner
Dick is opgeleid als bedrijfseconoom met logistiek management als specialisatie aan de HES in Amsterdam. Hij heeft bij verschillende nationale en internationale bedrijven gewerkt als consultant en businessconsultant en heeft meer dan tien jaar ervaring met SAP-implementatieprojecten bij grote en kleine bedrijven.