Contact +31 (0)73 206 22 00|info@quinso.com
/Over Quinso
Over Quinso 2018-04-04T09:05:35+00:00

Quinso – Quality in Solutions, een team van zeer ervaren SAP-consultants. Door de jarenlange ervaring, branchespecifieke proceskennis in combinatie met SAP-kennis levert Quinso hoogwaardige consultancy in Europa. Totaaloplossingen op het gebied van SAP-software in de productie- en groothandelsbranche: dát is waar Quinso in excelleert.

Onze missie

Kwaliteit en ervaring staan voor Quinso centraal. Quinso helpt bedrijven in de productie- en groothandelsbranche op weg om hun business te verbeteren en waarde toe te voegen door middel van business consultancy. Vaak wordt dit gecombineerd met een SAP-implementatie. Daarnaast zijn flexibiliteit en commitment onlosmakelijk verbonden aan een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers.

Onze visie

Quinso beseft dat organisaties zekerheid vragen en geen concessies dulden bij de kwaliteit van veranderprocessen. Wij vinden dat Quinso zich op dit vlak onderscheidt van de meeste consultancybedrijven. Wij wachten niet af, maar spelen adequaat in op veranderende omstandigheden. We zijn een partner die meedenkt en meebeweegt, met oprechte betrokkenheid, openheid en aandacht voor u als klant. Onze consultants tonen leiderschap op cruciale momenten. Niet de procedures zijn leidend, maar ondernemerschap is key. Zij acteren op die momenten wanneer het ertoe doet, nemen leiding en wijzen u als klant de weg naar vooropgestelde doelen. Kortom: wij zijn ondernemer, samen met onze klant.

Quinso expertises

icon_erp2Supply Chain Execution
Het hart van uw bedrijf

Soepel lopende dagelijkse operaties, totale beheersing van bedrijfsrisico’s en controle over een steeds complexer wordend geheel van regels en voorschriften.

 • SAP S/4HANA Enterprise Management
 • SAP Enterprise Resource Planning (ERP)
 • IS Mill (Variant Configurator)
oplossingen

icon_erpSupply Chain Planning
Plannen is vooruitzien

Met de Supply Chain Planning software helpt u planning, distributie, transport en logistiek te synchroniseren – voor ononderbroken operationele slagvaardigheid.

 • SAP Integrated Business Planning (IBP)
 • SAP APO – Demand Planning
 • SAP APO – Production Planning & Scheduling
oplossingen

ehs_icon1Environment, Health & Safety
Regelgeving en compliancy

Op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid neemt de complexiteit van wet- en regelgeving continu toe, zeker als u internationaal opereert. Lees meer over onze oplossingen.

 • SAP Product Safety
 • SAP Dangerous Goods
 • SAP Incident/Accident Management
oplossingen

icon_shopfloorcontrolShop Floor Control
Integratie van MES

Een realtime inzicht in uw werkvloer en de ERP systemen binnen uw organisatie. Informatie en sturing van uw productielijnen, orders, materialen, kosten, productiekwaliteit en capaciteit zijn direct beschikbaar.

 • SAP Manufacturing Execution (ME)
 • Manufacturing Integration & Intelligence (MII)
 • RDS SAP OEE & Batch Manufacturing
oplossingen

icon_scmWarehousing & Transport
Logistieke executie

Gebruik krachtige analysefuncties om uw voorraad te optimaliseren en het juiste assortiment te bieden. Onze software voor Warehousing & Transport geeft u inzicht in alle aspecten van uw onderneming.

 • SAP Extended Warehouse Management (EWM)
 • SAP Transportation Management
oplossingen

icon_qmsManaged Services
Totale ontzorging

Wij acteren als verlengstuk, middels een 2e en/of 3e lijn servicedesk, van uw organisatie in diverse functionele vraagstukken. Middels een overzichtelijke procedure heeft u inzicht in uw uitstaande vragen en de geboden oplossingen.

 • Functionele ondersteuning
 • Service Level Agreement
 • Service Card Agreement
oplossingen

Managementteam

Jan Tielemans
Jan TielemansManaging Partner
Jan is na zijn studie ICT aan de universiteit van Eindhoven gestart als Young Potential bij Akzo Nobel, om vervolgens door te stromen naar de Business Consultancy-tak van KPMG. Jan heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met het managen en implementeren van SAP-projecten waarbij de klant altijd centraal staat.
Hubert Wezenberg
Hubert WezenbergManaging Partner
Hubert heeft na zijn opleiding Commerciële Economie meer dan 25 jaar ervaring in diverse sales- en managementfuncties opgedaan. Na zijn carrière bij SAP Nederland waar hij verantwoordelijk was voor grote en middelgrote bedrijven in de Manufacturing- en Wholesale-branche heeft hij in 2010 samen met twee andere partners Quinso opgericht. Een nieuw bedrijf onderscheidend in aanpak en advies door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de Manufacturing- en Wholesale-branche.
Dick Verburg
Dick VerburgManaging Partner
Dick is opgeleid als bedrijfseconoom met logistiek management als specialisatie aan de HES in Amsterdam. Hij heeft bij verschillende nationale en internationale bedrijven gewerkt als consultant en businessconsultant en heeft meer dan tien jaar ervaring met SAP-implementatieprojecten bij grote en kleine bedrijven.