< Terug naar overzicht

Charity Ride 2022 | Quinso on wheels

Wist jij al dat onze enthousiaste collega’s deelnemen aan de exclusieve Leontienhuis Charity Ride Business? Dit mooie event wordt op vrijdag 23 september voor de derde keer georganiseerd door het Leontienhuis. Op deze dag bundelen wij onze krachten om 125 kilometer te (st)rijden. Ons doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Leontienhuis: hét centrum voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.

Hulp voor Leontienhuis

En dit is ontzettend hard nodig, want een eetstoornis is de meest dodelijke psychische stoornis in Nederland. Om iedereen die met deze heftige ziekte worstelt te coachen naar herstel, heeft het Leontienhuis jouw hulp dus écht nodig. Aangezien het Leontienhuis grotendeels afhankelijk is van donateurs, vinden wij het extra belangrijk om ons hiervoor in te zetten.

Onvergetelijke ervaring

Wij dragen graag ons steentje bij om deze mensen te helpen met het hervinden van hun energie om daarmee met vreugde hun levensrit te kunnen vervolgen. Als team maken we er een unieke en onvergetelijke ervaring van waarbij we samen de eindstreep halen, want dit gunnen we mensen met een eetstoornis ook ontzettend.

Doneer nu!

Geef je ons graag een duwtje in de rug? Steun dan samen met ons het Leontienhuis!

Deel:

Gerelateerd