< Terug naar overzicht

De 9 gouden regels voor een snelle en soepele implementatie van SAP S/4HANA Cloud

Of je nu in de maak-, voedingsmiddelen of chemische industrie actief bent maakt niet uit: de markt staat op zijn kop! De afgelopen jaren kreeg je te maken met veel onvoorziene veranderingen. En of dat nog niet genoeg was, is de markt nog steeds dynamischer dan ooit. De vraag naar kortere levertijden en lokaal produceren. Een tekort aan grondstoffen en kwalitatief personeel. Veranderende wet- en regelgeving. Duurzaamheid dat steeds hoger op de agenda staat. De komst van Artificial Intelligence en de vraag wat je daarmee zou kunnen binnen jouw organisatie. Er wordt veel van je gevraagd. En het lijkt soms onrealistisch om mee te bewegen met die continue veranderingen in de markt, behoeften van klanten en nieuwe kansen. Ervaar jij dat ook zo?

Ga voor een succesvolle implementatie

Rogier Leijsen, S/4HANA Cloud Project Manager en Joris Sikking, S/4HANA Cloud Solution Architect, delen met plezier de 9 gouden regels voor een snelle en soepele implementatie van S/4HANA Cloud. Deze gouden regels zijn van waarde voor elke organisatie die worstelt met de continue veranderingen in de markt en vragen van klanten, en die kiest voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen en het inzetten van de meest moderne en gebruiksvriendelijke technologie om hiermee om te gaan: SAP S/4HANA Cloud. 

Ben je klaar om te ontdekken wat de 9 gouden regels voor een succesvolle SAP S/4HANA Cloud-implementatie zijn? Download dan het expertpaper. Dit document is een waardevolle gids voor iedereen die overweegt de overstap te maken.

Ontvang het expertpaper

Naam(Vereist)

Deel:

Gerelateerd