< Terug naar overzicht

Whitepaper: ‘Efficiency Helps CFOs Stay Ahead of the Pack’

Financiële teams werken tegenwoordig harder dan ooit tevoren. De eisen van de wereldwijde en digitale economie hebben de kerntaken van de financiële functie vermenigvuldigd. Tegelijkertijd wordt van CFO’s verwacht dat ze samenwerken met hun C-collega’s om de bedrijfsstrategie op lange termijn vorm te geven. Als financiële leiders hun werk goed doen, hebben ze een grote impact.

Verrassend genoeg geven CFO’s zichzelf hoge cijfers voor effectiviteit. De meesten zien ruimte voor verbetering in optimalisatie van werkkapitaal, prestatiebeheer en kostenbeheersing. Wat doen de goed presterende minderheid – de financiële leiders – anders dan de rest van het peloton?

Whitepaper

Om die vraag te beantwoorden, hebben Oxford Economics en SAP 1.500 CFO’s en andere senior executives over de hele wereld ondervraagd over hun doelen en uitdagingen. Ze identificeerden zes kenmerken die een financiële leider maken, waaronder uitmuntendheid in financiële kernactiviteiten en een hoog niveau van efficiëntie, versterkt door automatisering.

Deze whitepaper bevat de onderzoeksresultaten geeft de zes aspecten die de bedrijfsprestaties verbeteren.

Naam(Vereist)

Deel:

Gerelateerd