< Terug naar overzicht

Expert paper Augmented Reality in de Maakindustrie

De grotere onderzoeksbureaus in de wereld zijn het erover eens: Augmented Reality (AR) gaat onze toekomst vormgeven. Bij Quinso, SAP en TWNKLS merken we dit nu al elke dag.

Veel van onze klanten zijn nieuwsgierig naar deze technologie en naar de kansen die ze ermee kunnen benutten. Een aantal jaren geleden bewoog dit ons ertoe om onze krachten te bundelen en organisaties in de maakindustrie op weg te helpen met AR. Want met name in deze branche zijn de mogelijkheden eindeloos.

Afgelopen zomer nodigden we acht organisaties uit de maakindustrie uit om met ons te praten over AR. We deelden inzichten, beantwoordden vragen en zoomden per organisatie in op de groeikansen die ze met AR konden benutten.

Expert paper Augmented Reality in de Maakindustrie

In dit expert paper delen we de kennis die we tijdens deze rondetafelsessie hebben opgedaan, zodat u er uw voordeel mee kunt doen. Met dit expert paper brengen we de wereld van Augmented Reality naar u toe, met als doel om het zo toepasbaar mogelijk te maken. Wij wensen u veel inspiratie en leesplezier toe!

Expert paper Augmented Reality in de Maakindustrie

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd