Het Internet of Things (IoT) en het Industrial Internet (IIoT) worden gezien als de sleutel tot het bieden van meer transparantie en traceerbaarheid voor fabrikanten. Dit is nodig om te voldoen aan de steeds groter wordende reeks van eisen en voorschriften in de branche. Ook helpt het bij het optimaliseren van productieprocessen en zo te concurreren op de huidige markt.

IIoT staat voor de koppeling van industriële apparaten, machines en toepassingen aan de cloud in. Dit zorgt ervoor dat fysieke apparaten en processystemen in de hele productie- en de distributieketen met elkaar kunnen communiceren. Voor SAP gebruikers betekent dit het afstappen van legacy-benaderingen naar een gestandaardiseerde en gestroomlijnde aanpak. Handmatige processen worden vervangen door toekomstbestendige technologie.

[sdfile id=”19132″]

Whitepaper

In deze whitepaper legt Ken Moir, VP Marketing bij NiceLabel, uit wat deze digitale transformatie betekent voor SAP gebruikers en zoomt hij in op het labeling process. Dus: hoe gaat je labeling process eruitzien na een digitale transformatie? Het antwoord op deze vraag lees je in deze whitepaper. Laat hiernaast je gegevens achter en ontvang direct de downloadlink.

industrial internet