< Terug naar overzicht

Quinso en Sabaas sluiten een SAP Special Business Member overeenkomst met elkaar

Quinso en Sabaas sluiten een SAP Special Business Member

Per 1 september 2019 is Sabaas SAP Special Business Member geworden van Quinso. Zodat zij ook SAP-software licenties op het gebied van SAP HANA kunnen aanbieden. Zowel Quinso als Sabaas zien synergie in deze samenwerking. Beide consultancy bedrijven werken reeds jaren samen en zullen elkaar versterken door een nog breder productportfolio aan te kunnen bieden.

‘s-Hertogenbosch, 3 juli 2019

Sabaas SAP Special Business Member

Sander van Gemert, Managing Partner bij Sabaas: “Door toevoeging van het Special Business Programma van SAP in het portfolio kan Sabaas haar klanten nog beter ondersteunen. Samen met Quinso kunnen we nu klanten een totaaloplossing bieden van hosting tot en met functionele procesondersteuning. De bekrachtiging van de samenwerking is van strategisch belang en zal ons helpen bij een nog betere positionering in de markt.”

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van Sabaas zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. In samenwerking met Sabaas zal Quinso een partner managed cloud kunnen aanbieden op het Amazon (AWS) en Microsoft (Azure) platform. Hierdoor kunnen klanten onafhankelijk het best passende deployment model voor S/4HANA kiezen. Het wordt zo voor klanten nog makkelijker om de overstap naar S/4HANA te maken.

Over Sabaas

Sabaas optimaliseert en automatiseert SAP Managed Operations. Door het toepassen van slimme automatisering op het SAP Change proces, SAP monitoring en de onderliggende infrastructuur realiseren we de DevOps SAP beheer omgeving. Sabaas voert Service Management in binnen het beheerteam waardoor we de verschillende leveranciers en de klant dichter bij elkaar brengen. Men gaat hierdoor meer in synergie werken wat direct een positief gevolg heeft op de IT service. Sabaas is een Cloud native bedrijf en helpt SAP klanten bij de adoptie van zowel SAP Cloud hosting als het toepassen van Cloud based solutions binnen het bedrijf.

Meer informatie is beschikbaar op: www.sabaas.com

Over Quinso

Quinso is een SAP consultancy specialist met zeer ervaren (business) consultants die kwaliteit en persoonlijk commitment hoog in het vaandel hebben staan. Al onze consultants hebben gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in het implementeren SAP projecten in o.a. de productie- en groothandel branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Quinso is een pragmatische SAP dienstverlener met zeer enthousiaste, ervaren consultants waar je als klant veel van kan verwachten.

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branche specifieke oplossingen voor markten. Variërend van high tech industrie en retail tot financiële en overheidsinstellingen. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool ‘SAP’.

Meer informatie is beschikbaar op: www.sap.nl.

Deel:

Gerelateerd