< Terug naar overzicht

SAP S/4HANA – Modernisering, transformatie en innovatie: de kans voor IT

IT leidt de weg naar de intelligente onderneming met S/4HANA. De digitale transformatie kent IT-uitdagingen maar ook kansen in overvloed. SAP S/4HANA helpt organisaties de uitdagingen aan te gaan en de kansen te benutten.

IT-voordelen met S/4HANA zijn onder meer samenvoegen van verschillende landschappen, kostenreductie en het opzetten van de organisatie van de toekomst met een digitaal platform. Waardoor er meer ruimte voor innovatie ontstaat, de optimalisatie toeneemt en het bedrijf flexibeler wordt.

“We zijn nu beter gepositioneerd om de toegenomen concurrentie met S/4HANA het hoofd te bieden. We hebben met name de operationele kosten met naar schatting 20-25% verlaagd, dus we zijn winstgevender.” – Productiebedrijf

InfoBrief

Deze InfoBrief bevat de kansen en uitdagingen van IT van dit moment en hoe je als organisatie met S/4HANA deze kansen en uitdagingen kan benutten.

De bevindingen voor deze InfoBrief zijn gebaseerd op een door IDC uitgevoerd onderzoek onder 300 SAP-klanten en gesprekken met SAP S/4HANA- en SAP S/4HANA Cloud-klanten.

Vul je naam en e-mailadres in om dit item via e-mail te ontvangen
Quinso respecteert uw privacy. De informatie die u ons verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor intern gebruik en we zullen uw informatie niet delen, verkopen of verspreiden. Bekijk ons privacybeleid op https://www.quinso.com/privacy-beleid.

U ontvangt educatieve informatie en nieuws over de producten en diensten van Quinso.
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Ontvang downloadlink

Gerelateerd