< Terug naar overzicht

SAP S/4HANA Inspiration Day – terugblik

Hoe Spotify inzage geeft in de werkwijze van S/4HANA Public Cloud

Als je als bedrijf je concurrentie voor wilt blijven, dan heb je een ERP-systeem nodig dat jou daarin ondersteunt. Tijdens de SAP S/4HANA Inspiration Day vertelde Hans Kroes, Global VP en Head of the Industry Business Unit for Professional Services bij SAP, op inspirerende wijze wat SAP S/4 HANA Cloud voor jouw organisatie kan betekenen.

Hij maakte het vergelijk met Spotify: als je een nummer aanklikt van je favoriete artiest, laat Spotify meteen zien welke nummers of artiesten je mogelijk ook aanspreken. Zo werkt S/4HANA ook, op basis van AI krijg je gepersonaliseerde informatie die je misschien niet direct zocht, maar wel als extra informatie van toegevoegde waarde is om een beslissing te nemen.

Maar S/4HANA helpt je niet alleen om je concurrentie voor te blijven, zo liet onze klant Moonen Packaging – B Corp™ vorige week op het SAP Supply Chain Event zien. Door hun bedrijfsprocessen te digitaliseren zijn zij nóg duurzamer geworden. Zij streven altijd naar verbetering en efficiëntie met liefde voor onze planeet. En de implementatie van het nieuwe systeem is voor hen een belangrijke stap in deze reis.

Was je ook bij één van de evenementen aanwezig? Jurgen de Jong, Paul Kölzer en Hubert Wezenberg toonden daar onze fabriek-in-een-koffer. Ben je benieuwd wat deze geïntegreerde cloudoplossing van SAP voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Deel:

Gerelateerd