< Terug naar overzicht

Supply chain speeddating event Tilburg University

Eind april waren Rogier Leijsen en Dirk Arkesteijn te gast bij het speeddate event van Asset | Strategy & Logistics. Tijdens dit event kregen Masterstudenten van de opleiding Supply Chain Management aan de Tilburg University de mogelijkheid om zich te oriënteren op de mogelijkheden na hun studie. In korte speeddate rondes ontmoetten de studenten één voor één verschillende bedrijven.

Tijdens de rondes vertelden Rogier en Dirk waar Quinso voor staat en wat we doen. Ook vertelden ze over de mogelijkheden die we bij Quinso bieden met betrekking tot bijvoorbeeld vacatures en afstudeerstages. Met 36 vertegenwoordigers van 18 bedrijven en 36 studenten was het een inspirerende avond!

Dirk: ‘Zelf heb ik de opleiding ook gevolgd voordat ik bij Quinso kwam werken. Tijdens je opleiding vraag je je vaak af: wat kan ik nu eigenlijk gaan doen als ik mijn diploma heb? Dat ik nu bij kan dragen om dat inzicht aan studenten tijdens hun studie te geven is echt heel tof!’

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel met alle studenten en vertegenwoordigers van de bedrijven. Asset | Strategy & Logistics, bedankt voor de organisatie!

Ben jij ook benieuwd wat Quinso voor jouw carrière kan betekenen? Neem dan contact op met Dirk. Hij gaat graag met je in gesprek. Of neem een kijkje bij onze vacatures!

Deel:

Gerelateerd