< Terug naar overzicht

Webinar ‘Maakindustrie: met commerce een hogere klanttevredenheid’

Technologische innovatie en de verschuiving naar een consumentgerichte economie, de ‘economy of experience’, hebben een enorme impact op bedrijven die het digitale tijdperk willen omarmen op weg naar hun bedrijfstransformatie. Het wordt nog wel eens vergeten, maar zakelijke klanten zijn óók consumenten. Mensen die veeleisend zijn als het gaat om het vinden van de informatie die ze nodig hebben en het doen van aankopen. Door je klant goed te begrijpen en commerce slim in te zetten verhoog je je klanttevredenheid en dus ook je bedrijfsresultaat.

Hoe je dat doet? Leer van bedrijven die jou al voorgingen, tijdens dit webinar.

Vanuit Quinso en Valtech houden we ons dagelijks bezig met de intelligentieslag voor en door (maak)bedrijven. Samen met Kars Kooistra van Valtech, geeft Marc van der Zon je een blik in de wereld van Commerce in de Maakindustrie en inspireren ze je met praktijkvoorbeelden in de B2B. En mocht je willen weten hoe jij ermee aan de slag kunt? Ook dat delen ze met je.

Lees ook zeker het blog ‘Je klanttevredenheid verhogen door het slim inzetten van commerce’. Hierin geven Kars en Marc je een praktijkvoorbeeld van een succesvolle commerce implementatie.

 

Deel:

Gerelateerd